«Χωράει στον Άρη ο Μπρούνο, στον Ολυμπιακό έπαιξε μέχρι και δεξί μπακ»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2021

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Ηρακλής Γαρουφαλιάς μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον Μπρούνο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ατρόμητο (στη φωτογραφία ως αντίπαλοι στον αγώνα Απόλλωνα Σμύρνης-Ατρόμητου).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία του ίδιου στην Κύπρο και το επίπεδο του ποδοσφαίρου εκεί:

«Είμαι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Συνάντησα ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Κύπρο. Αυτή τη στιγμή είναι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Έχει σασπένς και ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα. Έχει ανέβει το επίπεδο, είναι όλα πολύ καλά. Και οι καιρικές συνθήκες. Το καλοκαίρι ήταν ανυπόφορη η ζέστη».

Για τον Μπρούνο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον χαρακτήρα του:

«Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας μέσα στην ομάδα. Είναι ένα ήρεμο παιδί, συνεργάσιμος, δουλεύει για την ομάδα. Σαν παίκτης έχει πολύ καλή τεχνική, είναι πολύ γρήγορος. Γενικά είναι πολύ καλός αθλητής και δουλευταράς. Γι’ αυτό έπαιξε μέχρι και δεξί μπακ στον Ολυμπιακό. Αν μπει στο κλίμα της ομάδας, θα μπορέσει να κάνει και αυτός τη διαφορά στον Άρη. Έχω παρακολουθήσει τον Άρη, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχει γεμάτο ρόστερ, αλλά μπορεί και ο Μπρούνο να βοηθήσει ακόμη παραπάνω. Έχει χαρακτηριστικά που μπορεί να ταιριάξει σε πολλές ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.