Γαλτσίδης: «Ομάδα πρωταθλητισμού με γερές βάσεις o Αγροτικός Αστέρας»

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2022

Συνέντευξη στον Παύλο Κερασιώτη


Ο Αγροτικός Αστέρας πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 19 βαθμούς, έχοντας «συγκάτοικους» τους Πανδραμαϊκό και Αρη Αβάτου.

Ο προπονητής των «στυαχυοφόρων», Κώστας Γαλτσίδης μιλώντας στο metrosport.gr κάνει ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς, αναφέρει ποιες κινήσεις πρέπει να κάνει στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα ώστε να κόψει πρώτη το νήμα. Παράλληλα, σχολιάζει τους δύο πρώτους ομίλους της τρίτης Εθνικής.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

-Ποιο είναι το ταμείο που κάνατε, με τον Αγροτικό στην κορυφή με άλλες δύο ομάδες;

«Θεωρώ ότι μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Κάποια σφυρίγματα διαιτητικά έπαιξαν ρόλο, όπως στα ματς με Αλεξανδρούπολη και Νέστο Χρυσούπολης, που δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, ενώ μας ακυρώθηκε και γκολ στο παιχνίδι της Χρυσούπολης. Αγωνιστικά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Οπως και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Πανδραμαϊκό, όπου χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Γενικά ήταν καλή συγκομιδή αλλά όπως προείπα, μπορούσαμε ακόμη καλύτερη».

-Τι κρατάτε από την χρονιά που ολοκληρώνεται σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο;

«Ηταν μια χρονιά όπου στερηθήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα σημαντικά πράγματα από τη ζωή μας όπως αγαπημένα πρόσωπα αλλά και απλά καθημερινά πράγματα όπως ο αθλητισμός, ο οποίος για πολλούς είναι και επάγγελμα. Ηταν πολύ διδακτική χρονιά η οποία μας έκανε να αναθεωρήσουμε πράγματα και καταστάσεις στη ζωή μας. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν μια δημιουργική χρονιά. Αρχικά με την Θύελλα Σαρακηνών, όπου δημιουργήσαμε μια ομάδα, η οποία έπαιξε ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο και έδειξε ότι δικαιούταν κάτι παραπάνω από την δεύτερη θέση που κατέληξε στον βαθμολογικό πίνακα. Τώρα, στον Αγροτικό Αστέρα από την πρώτη μέρα που ήρθα σε συνεργασία με τον κ. Παπαβραμίδη και τους ανθρώπους της διοίκησης χτίζουμε καθημερινά, παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, μια ομάδα πρωταθλητισμού με γερές βάσεις».

-Τι έχετε ξεχωρίσει από την φετινή Γ’ Εθνική;

«Το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο είναι πιο ανταγωνιστικό. Θεωρώ ότι η μείωση των ομάδων βοήθησε. Επεσαν οι ομάδες με λιγότερη δυναμική και πλέον έμειναν καταξιωμένες ομάδες στη Γ’, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσαν, ειδικά στον όμιλό μας. Υπάρχει το μεγάλο όνομα της Δόξας Δράμας ενώ οι Απόλλων Παραλιμνίου, Νέστος Χρυσούπολης, Πανδραμαϊκός και Ορφέας Ξάνθης είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε όμιλο ανταγωνιστικό και γι’ αυτό τρεις ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση».

-Ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν ώστε ο Αγροτικός να τερματίσει πρώτος;

«Εναν επιθετικό περιοχής για να ενισχυθεί το ρόστερ μας. Ισως και μια-δυο κινήσεις ακόμα σε άμυνα και κέντρο για να έχουμε μεγαλύτερο βάθους για να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση αλλά και για μετά στα μπαράζ, όπου θα υπάρχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια και χρειάζεται βάθος στο ρόστερ».

-Τι εικόνα έχετε από τον 2ο όμιλο;

«Είναι ανταγωνιστικός. Μακεδονικός, ΑΕΠ Κοζάνης και Εδεσσαϊκός θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Η Κοζάνη θα μπει στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, έχει συνέλθει και θα διεκδικήσει την πρωτιά».

-Ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν ώστε να ανέβει το επίπεδο της Γ’ Εθνικής;

«Οσοι λιγότεροι όμιλοι είναι, θα συμμετέχουν πιο δυνατές ομάδες. Πέρσι που ήταν δέκα όμιλοι, περισσότερο έμοιαζε με περιφερειακό πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.