Γαλτσίδης: «Αν επιχειρήσει να κατέβει, θα χάσει τα λεφτά του ο Παπαβραμίδης»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2022

Για την παραίτηση του από τον Αγροτικό Αστέρα μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Κώστας Γαλτσίδης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν πήγαινε άλλο. Τράβηξε αρκετά η ιστορία. Όσο περνά ο καιρός, λιγοστεύουν οι πιθανότητες να κατέβει στη Σούπερ Λιγκ 2. Και να δικαιωθεί θα είναι δύσκολο να στήσει ομάδα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε προπόνηση με παιδιά από το ρόστερ της περσινής χρονιάς αλλά δεν αρκεί αυτό. 

Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. Κινδυνεύει να πάθει η ομάδα ότι η Καβάλα πέρυσι. Αν επιχειρήσει να κατεβάσει την ομάδα, θα χάσει τα λεφτά του ο Παπαβραμίδης. Θεωρώ ότι είναι μια κοροϊδία απέναντι σε επαγγελματίες. Αφήσαμε την επόμενη ημέρα γιατί δεν μπορούμε να την οργανώσουμε. Δεν προχωρούσε τίποτα και είναι λογικό. 

Δεν υπάρχει ενεργό συμβόλαιο, οι συμφωνίες έγιναν προφορικά μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση. Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Η ΕΠΟ δεν μπορεί να πάρει απόφαση υπέρ του Αγροτικού. Και πέρυσι ότι προυπήρξε η ιστορία αυτή έπρεπε η Ομοσπονδία να πάρει μέτρα και να καθαρίσει την υπόθεση εκείνη τη στιγμή. Η ΕΠΟ έπρεπε να είναι και στο δικαστήριο. Δεν φταίει ο πρόεδρος. Υπάρχουν πολλά λάθος πράγματα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να εστιάσουν πάνω στο αντικέμενο. 

Στην πρωινή προπόνηση ανακοίνωσα την απόφαση στους παίκτες και μετά άρχισαν να συμφωνούν και εκείνοι. Ήδη αποχώρησαν από την ομάδα και δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι. Είναι σε δύσκολη κατάσταση ο Αγροτικός Αστέρας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.