Γαλλικά ΜΜΕ: «Η Παρί απέρριψε πρόταση της Ρεάλ για Μπαπέ»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2021

Στην Γαλλία αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν απέρριψε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ύψους 160 εκατομμύρια ευρώ για τον Κιλιάν Μπαπέ.

Αρκετά σενάρια κυκλοφορούν στην Ευρώπη, που αναφέρουν ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «Παριζιάνους», με την Ρεάλ Μαδρίτης να πιέζει όλο και πιο πολύ για να φέρει τον Μπαπέ στην Ισπανία.

Σύμφωνα με με το τηλεοπτικό κανάλι «TF1» και τη «Le Parisien», ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, απέρριψε την προσφορά των «μερέγνκες», καθώς επιθυμία του είναι να διατηρήσει τον Κιλιάν Μπαπέ στο ρόστερ της ομάδας και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νεαρός αστέρας δεσμεύεται με την Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίσιο Ποκετινό να αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του, ότι ο Μπαπέ θα συνεχίσει τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν στον Γαλλικό σύλλογο.

Η Ρεάλ δεν φαίνεται να τα παρατάει, με την «Athletic» να αναφέρει ότι οι «μερένχες» θα επανέλθουν με νέα πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.