Γαλλία: Ζευγάρι ζούσε με 166 κατοικίδια σε μόλις... 80 τ.μ.!

Metrosport Team05 Απριλίου 2024

Αίσθηση προκάλεσε στον τοπική κοινωνία της Νίκαιας ότι ένα ζευγάρι ζει σε ένα διαμέρισμα μόλις 80 τ.μ. με συνολικά 166 κατοικίδια ζώα.

Σύμφωνα με το BBC, το εν λόγω ζευγάρι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους με αναστολή, μετά από τον εντοπισμό δεκάδων υποσιτισμένων και αφυδατωμένων ζώων κατοικίδιων ζώων. 

Όπως διαπιστώθηκε, το ζευγάρι - ένας 52χρονος και μια 68χρονη - δεν παρείχε την κατάλληλη φροντίδα στα ζώα, σύμφωνα με τον δικαστή που επέβαλε στην 68χρονη γυναίκα και τον 52χρονο άνδρα την ποινή, τους απαγόρεψε να έχουν κατοικίδια ζώα και τους υποχρέωσε να πληρώσουν ποσό άνω των 150.000 ευρώ σε ιδρύματα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ζώων αποκαλύφθηκαν πέρυσι όταν επενέβη η αστυνομία στο διαμέρισμα μετά από καυγά του ζευγαριού. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί βρήκαν πολλές γάτες και σκύλους σε κάθε δωμάτιο και ακαθαρσίες παντού. Κάποια από τα ζώα πέθαναν αργότερα λόγω της κακής κατάστασης της υγείας τους.

«Τα ζώα είναι η αγάπη της ζωής μου, αλλά τα έκανα θάλασσα», ανέφερε η 68χρονη κατά τη διάρκεια της δίκης της.

Μάλιστα, η 68χρονη μετακόμισε στο διαμέρισμα μαζί με τους τρεις σκύλους και τις τρεις γάτες των γονιών της και στη συνέχεια κουβάλησε άλλες τριάντα γάτες από εγκαταλελειμμένο κτίριο, καθώς πάσχει από το «σύνδρομο του Νώε», μια επιτακτική ψυχολογική παρόρμηση να σώζει ζώα, ακόμη κι αν δεν μπορεί. 

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι το ίδιο ζευγάρι είχε απασχολήσει και πάλι τις γαλλικές Αρχές, πριν από 10 χρόνια, επειδή μοιραζόταν ένα στούντιο 18 τ.μ. με έναν σκύλο και 13 γάτες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.