Γαλλία, Πορτογαλία και Ισπανία παίζουν τα ρέστα τους, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team22 Ιουνίου 2021

Επιτέλους φτάσαμε στα ματς χωρίς αύριο. Τρίτη αγωνιστική στον πέμπτο και τον έκτο όμιλο με τις Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Γερμανία να δίνουν μάχες επιβίωσης.

Χρονικά προηγούνται οι αγώνες του πέμπτου ομίλου με την Σουηδία να αντιμετωπίζει την Πολωνία και τη Σλοβακία να τίθεται αντιμέτωπη της Ισπανίας.
Στην πρώτη αναμέτρηση η Σουηδία κρατά την τύχη στα χέρια της καθώς με νίκη εξασφαλίζει την πρώτη θέση ενώ με ισοπαλία έχει σίγουρη την πρόκριση (πρώτη ή δεύτερη). Η ανεβασμένη Πολωνία, μετά την καλή της εμφάνιση με την Ισπανία, θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει πως θα περάσει στην επόμενη φάση.

Η Σουηδία έχει καλύτερη ομάδα, η Πολωνία τον καλύτερο παίκτη (Λεβαντόφσκι) και όλα είναι ανοιχτά. Προβάδισμα στην ισοπαλία του 3.25 ενώ το G/G δίνει 1.88.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα
πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Στον αγώνα της Σλοβακίας με την Ισπανία, υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί που ως τέτοιο, βέβαια, δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Σουηδία ούτε την Πολωνία. Τώρα, όμως, δεν υπάρχουν περιθώρια για την Ισπανία.

Διπλό στο 1.21 με πίστη πως θα συνδυαστεί και με over 2.50 γκολ στο 1.72 και ένα ακόμα γκολ από τον Μοράτα που θα έχει σίγουρα τις ευκαιρίες του (2.05). Θα είναι τεράστια έκπληξη να πάρει βαθμό ή βαθμούς η Σλοβακία γιατί αυτό θα σημαίνει και αποκλεισμό της Ισπανίας σε έναν όμιλο που διεξήχθη στη Σεβίλλη.

Για τη Γερμανία τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Με νίκη έχει σίγουρα μια θέση στη δυάδα και εξασφαλίζει χωρίς άγχος την πρόκριση. Έχοντας, μάλιστα, δει πως η Ουγγαρία αξίζει προσοχής μετά την ισοπαλία με τη Γαλλία, δεν θα εμφανιστεί χαλαρή.

Είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο 1.18 ενώ έχει το ταλέντο και την επιθετική ισχύ να προσφέρει και το over 2.50 γκολ στο 1.45.

Stoiximan: Ανανεωμένα Euro Missions! Ένα πρόγραμμα ανταμοιβών* γεμάτο... αποστολές.

Στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Γαλλία και αν υπάρξει χαμένος… χάνεται. Η ισοπαλία μπορεί να μην εξασφαλίζει σε καμία την πρώτη θέση αλλά είναι πολύ πιθανό να επιτρέψει και στις δύο ομάδες να περάσουν στην επόμενη φάση μαζί.

Ισοπαλία στο 2.82, G/G στο 1.82 με το 1-1 ως τελικό σκορ να δίνει 5.60.

21+

| Παίξε Υπεύθυνα

| ΚΕΘΕΑ: 210-9237777

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

| Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.