Γαλιλαίας: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Άρη- Χαίρομαι που ο κόσμος ένιωσε περήφανος»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διοικητικός παράγοντας του Άρη και μέλος της διοργανωτικής επιτροπής του Gala για τον εορτασμό των 110 χρόνων ιστορίας του Άρη, Χρίστος Γαλιλαίας. 'Οντας πλημμυρισμένος από τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του, μίλησε για την επιτυχία της εκδήλωσης, περιγράφοντας γλαφυρά το πως το βίωσε ο ίδιος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Ήταν ένα πάρα πολύ έντονο διήμερο, επειδή εργαζόμασταν πολύ καιρό πάνω σε αυτό το πρότζεκτ. Υπήρχε η αγωνία όλων όσων συμμετείχαν, καθώς ήταν μια δύσκολη και πολύπλοκη διοργάνωση. Δόξα τω θεώ πήγανε όλα καλά. Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ήταν μια διοργάνωση που θα ήταν αντάξια της ιστορία και του μεγέθους του Άρη. Κρίνοντας από τα σχόλια και τις αντιδράσεις όλων, τολμώ να το πως ότι το πέτυχαμε!

Όποτε μιλάω για τον Άρη μου είναι πολύ δύσκολο να μην συγκινηθώ. Όπως έχω τονίσει, ο Άρης είναι πάνω από όλα για εμάς, είναι ένα συναίσθημα. Όλα όσα έχουμε ζήσει με την ομάδα μας μεταφράζεται σε συναίσθημα. Είναι αναμενόμενο να συγκινείται κάποιος γιατί μιλάμε για μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια. 

Ο Άρης είναι κάτι που μας συνοδεύει σε όλη μας τη ζωή, οι αναμνήσεις έχουν διαμορφώσει τις προσωπικότητές μας. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Άρη. Χαίρομαι που ο κόσμος ένιωσε περήφανος για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Πήγανε όλα κατ ευχήν, δόξα τω θεώ!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.