Γαλατσόπουλος: «Βάζουμε τα θεμέλια να γίνει το μπάσκετ όπως παλιά»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ μίλησε για τη νέα σεζόν στην Basket League που ξεκινά αύριο (24/10) και εξέφρασε την ευχή να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ και να μπει τέλος στην πανδημία του κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δήλωσε:

Για τα κρούσματα στο Λαύριο και τον κορωνοϊό: «Μετά τα τεστ μας ενημέρωσαν ότι έχει συνολικά 11 κρούσματα. Να ευχηθούμε σε όλους υγεία και να φύγει αυτή η πανδημία. Ζούμε παράλληλα με αυτό. Ξεκινά το Σάββατο το 29ο επαγγελματικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρωθεί».

Για τη νέα σεζόν: «Βάζουμε τα θεμέλια να γίνει ξανά το μπάσκετ όπως παλιά. Πετύχαμε την κεντρική διαχείριση μετά από 20 χρόνια με την ΕΡΤ. Είναι μια μεγάλη συμφωνία για τριετία. Είμαστε από τους πρώτους που δημιουργήσαμε πρωτόκολλο ώστε όλοι οι συμμετέχοντες 48 ώρες πριν από κάθε παιχνίδι να υποβάλλονται σε τεστ ώστε να πηγαίνουν σε έναν ασφαλή αγώνα. Σημαντικό είναι επίσης ότι βάλαμε κριτήρια και απέκτησε ο ΕΣΑΚΕ δικαίωμα προαδειοδότησης. Τον επόμενο Ιανουάριο θα αρχίσει η διαδικασία ενημέρωσης στις ομάδες της Basket League και της Α2 για το ποια είναι τα κριτήρια για να μην φτάνουμε με εκκρεμότητες λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.