Γαλανόπουλος: Πρωτόγνωρη κατάσταση

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Ο προπονητής του Κεραυνού Αγίου Παύλου, Ηλίας Γαλανόπουλος σχολίασε το πως βιώνει την κατάσταση με το δεύτερο lockdown αλλά και το πόσο θα επηρεάσει αυτή η εκ νέου διακοπή τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές αλλά και τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ενώ έκανε και ειδική αναφορά στην φετινή πορεία της ομάδας του στο Κύπελλο. 

Συγκεκριμένα, επισήμανε: «Ολο αυτό το διάστημα βρισκόμαστε με τα παιδιά μέσω βιντεοκλήσεων και πραγματοποιούμε διαδραστικά παιχνίδια και κουίζ που αφορούν τον σύλλογο, το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας. Επίσης δίνονται στους παίκτες κάποιες εργασίες να υλοποιηθούν και έχουν να κάνουν με αναλύσεις αγώνων, προετοιμασία αγώνων αλλά και δημιουργία προπονητικών μονάδων. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι υπάρχει συμμετοχή από τους παίκτες μολονότι αρκετοί είναι εργαζόμενοι και μαθητές. 

Ολο αυτό είναι δείγμα της διάθεσης των παιδιών να παραμείνουμε ενεργοί αλλά και να διατηρηθεί η επαφή μεταξύ τους», είπε αρχικά και συνέχισε: «Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο και όλοι μας έχουμε επηρεαστεί αρνητικά, μιας και η φυσιολογική μας θέση είναι στο γήπεδο. Είναι πολύ δύσκολο να υποχρεώσεις κάποιον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να κάνει ατομικό πρόγραμμα για να διατηρήσει την φυσική ικανότητα του διότι ο ερασιτέχνης έχει μάθει να βρίσκεται στο γήπεδο με τους συμπαίκτες του. Αυτό είναι που του δίνει κίνητρο αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς μέσα στην καθημερινότητά του. 

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα και για τους προπονητές όταν αρχίσουν οι προπονήσεις καθώς θα πρέπει να προετοιμάσουν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μέσα στο καταχείμωνο κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένος ο οργανισμός του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Στο Κύπελλο είχαμε μια πολύ καλή παρουσία με καλή απόδοση και ήταν ένα καλό μάθημα για να δούμε αδυναμίες αλλά και τακτικές συμπεριφορές. Τέλος, όσον αφορά το Πρωτάθλημα ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και μετά να πούμε περισσότερα».  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.