Γαϊτάνος: «Έχει θεοποιηθεί ο Χαριστέας, θα έπρεπε να παραιτηθεί»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Πυρ και μανία εμφανίστηκε Στέφανος Γαϊτάνος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» με τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του Άρη μετά τον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα τονίζοντας ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί ο Χαριστέας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποχώρηση του Τόλη Τερζή: «Με στεναχωρεί καθώς όταν κλήθηκε να βοηθήσει ο Τόλης το έκανε άψογα. Ο βασικός προπονητής ήταν ο Ένινγκ. Ο Ένινγκ ήταν επιλογή του Χαριστέα. Ο Χαριστέας βγαίνει έξω από μια δύσκολη διαδικασία που προέκυψε μετά το αποτέλεσμα με την Κόλος. Αν είχαν διαπιστώσει ότι δεν τους άρεσε ο Ένινγκ γιατί παρέμεινε;

Ήταν μια επιλογή του κ. Χαριστέρα. Ρωτώ λοιπόν τώρα γιατί ο Τερζής κρίνεται με βάση τον Ένινγκ και έχει ευθύνη αφού όταν κλήθηκε πέτυχε στο έργο του. Ο Χαριστέας παίρνει την ευθύνη για Ένινγκ. Όφειλε ο Χαριστέας να πάει στον πρόεδρο και να πει ευχαριστώ κ. πρόεδρε παραιτούμαι

Ποιο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο για να κρίνει το ουκρανικό; Ο Άρης έχει μια ευρωπαϊκή πορεία, κάνει προσπάθεια να βγει από το άσχημο παρελθόν του. Μπορεί να είναι πολύ καλός προπονητής ο Μάντζιος αλλά δε δίνει προοπτικές. Να ακυρώσει άμεσα την επιλογή του να διώξει τον Τερζή ο πρόεδρος αν με ακούει. Ο Χαριστέας έχει θεοποιηθεί. Όταν θεοποιείται ένας άνθρωπος είναι μεγάλος στα δύσκολα και στα εύκολα. Οφείλει να πάρει θέση. Τι ρόλο θα παίξει δηλαδή;»

Για την επιλογή Μάντζου: «Η ελληνική πραγματικότητα δεν θέλει τον Έλληνα προπονητή ψηλά. Ο Τερζής έχει προοπτικές αλλά δεν μπορεί να σηκώσει τον οργανισμό του Άρη. Το ίδιο και ο Μάντζιος. Πρέπει να κάνει παπάδες για να μείνει. Έχω θετική άποψη για το Μάντζιο αλλά η ελληνική νοοτροπία δεν μπορεί να το σηκώσει. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Δεν περισσεύει ο Τερζής μπορεί να είναι εκεί παράλληλα με το βοηθό του Μάντζιου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.