Γαϊτανίδης: «Είναι ένα ανεκπλήρωτο όνειρο να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, μας βοηθούσε πολύ ο Φερέιρα»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Γαϊτανίδης , μιλώντας μεταξύ άλλων για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και την σχέση που είχε αναπτύξει με τον Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την Παλμέιρας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στον αέρα του Metropolis 95.5:  «
Έχω ακούσει ότι έχει κάνει πολύ καλές χρονιές και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τον Άμπελ Φερέιρα. Όταν τον γνώρισα, ήταν ένας προπονητής που είχε έρθει τελευταία στιγμή. Μπορεί να είχαμε ξεκινήσει προετοιμασία με τον Λουτσέσκου, όμως αφότου έφυγε συνεχίσαμε με τον Φερέιρα. Εγώ από την δική μου μεριά είχα προσπαθήσει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό , για να με δει με καλό μάτι»

Για τα πράγματα που του έκαναν εντύπωση στο τρόπο παιχνιδιού που επέλεγε ο Άμπελ Φερέιρα
: «Έκανε πολύ καλές και πιεστικές προπονήσεις. Μας είχε βοηθήσει όλους μας πάρα πολύ. Ήταν πολύ κοντά με εμάς τους νέους και μας βοηθούσε συνέχεια. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση σε αυτόν ήταν ο τρόπος παιχνιδιού του. Ήθελε να πιέζουμε σε όλο το γήπεδο, να μην πηγαίνει καμία μπαλιά χαμένη. Σε κάθε φάση να πάρουμε το μέγιστο από αυτήν. Αυτό ήθελε από εμάς».

Για το αν ο ίδιος συμφωνούσε με τις απόψεις ότι ήταν ένας προπονητής που δεν ταίριαζε στον ΠΑΟΚ
: «Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής, προσπαθούσα να πάρω ότι καλύτερο μπορούσα, σαν ένα σφουγγάρι, δεν μπορώ να πάρω θέση σε κάτι τέτοιο. Πάντως θυμάμαι πως το πρώτο γκολ που έβαλα στην προετοιμασία, ήταν επειδή άκουσα τις οδηγίες του, δηλαδή χάρη σε αυτόν πέτυχα εκείνο το γκολ».

Για τα καλά λόγια που έλεγε συνεχώς ο Άμπελ Φερέιρα στο στάδιο της προετοιμασίας:
«Είμαι ένας παίκτης, που δεν περιμένω να ακούσω καλά λόγια από κάποιον. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και φτιάχνω μόνος μου την ψυχολογία μου».

Τέλος, αναπόλησε και τις στιγμές στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας για άλλη μια φορά το όνειρο να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους παλιούς μου συμπαίκτες να αγωνίζονται στην μεγάλη ομάδα, μου δίνουν και μένα έξτρα κίνητρο, να συνεχίζω να προσπαθώ για να πετύχω ότι και εκείνοι. Είναι ένα ανεκπλήρωτο όνειρο για μένα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, ελπίζω όμως να ξαναβρεθούμε με την ομάδα της καρδιάς μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.