Γ.Γεωργιάδης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πολλές αλλαγές»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε μεταξύ άλλων για την χθεσινή επικράτηση (9/12) του "Δικεφάλου" επί της Λίνκολν και κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει θετικά αυτή η νίκη στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τον χθεσινό αγώνα: «Το παιχνίδι το παρακολούθησα από κοντά. Ο αγώνας αυτός δεν είναι κριτήριο, γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά μια νίκη σίγουρα θα είναι ευεργετική για τη ψυχολογία της ομάδας. 

Αυτό που βλέπω εγώ και το βλέπει όλος κόσμο είναι ότι η ομάδα έχει κάνει μια "κοιλιά", δεν είναι στα καλύτερά της. Μια νίκη πάντα  βοηθάει να ανέβει η ψυχολογία των παικτών». 

Για το αν είναι θέμα ψυχολογίας η εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ: «Δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας. Με μια νίκη μπορούν κάποια προβλήματα να μπουν κάτω από τα χαλάκι. Σίγουρα μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη σε επιλογές ποδοσφαιριστών. 

Η ομάδα θα χρειαστεί μια ανανέωση. Είναι πολύ μεγάλο ορός ηλικίας και όταν υπάρχουν πολλά παιχνίδια απαιτείται μεγαλύτερος ρυθμός. Και είναι λογικό οι μεγαλύτεροι παίκτες  σε ηλικία να μην μπορέσουν να ανταποκριθούν σε τρεις διοργανώσεις. Κατά 90% συμφωνώ πως είναι μια γερασμένη ομάδα. 

Όταν κάποιοι παίκτες χάνουν το μισό πρωτάθλημα από τραυματισμούς δεν βοηθάει την ομάδα. Και είναι και πάιτες που υποτίθεται βασίζεται η ομάδα και είναι βασικοί πυλώνες. 

Για αν πρέπει να γίνουν αλλαγές παικτών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν: «Αγωνιστικά όταν φεύγει κάποιος παίκτης πρέπει να τον αντικαταστήσεις με κάποιον ισάξιο και αυτό δεν έγινε. Μάτος δύσκολα να ξανά βρεις και εμένα δεν με εντυπωσιάζει ο Τέιλορ. Χρειάζεται η ομάδα πολλές αλλαγές.

Η εικόνα της ομάδας στεναχωρεί τον κόσμο, γιατί ίσως δεν έγιναν σωστές αλλαγές και αυτοί που ήρθαν δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε τρεις διοργανώσεις. Ο προπονητής πίστεψε στους παίκτες που ήξερε και ήθελε να βασιστεί πάνω σε αυτούς. 

Γα τη δήλωση του Λουτσέσκου ότι πάμε για πρωτάθλημα: «Και ο απλός φίλαθλος όταν άκουσε ότι επιστρέφει ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατευθείαν σκέφτηκε το ίδιο, αλλά δυστυχώς οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες και δεν αντεπεξήλθε. Και ο προπονητής λογικό είναι να πει πάω για τίτλο. Απλά το υλικό ίσως δεν ήταν αρκετό».

Για τα νέα παιδιά που δεν παίζουν: «Είναι θέμα προπονητή ξεκάθαρα,κάποιοι προπονητές αρέσκονται να δουλεύουν με νεαρούς παίκτες και κάποιοι άλλοι στηρίζονται σε αυτούς που ξέρουν και στους έμπειρους παίκτες. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό. Όταν παίζουν παιδιά από τις ακαδημίες μπορούν να προσφέρουν γιατί έχουν αυτοί την τρέλα να αποδείξουν και η ομάδα έχει κάποια οφέλη, όπως με τον Τζόλη. 

Υπάρχει ταλέντο στα νεαρά παιδιά. Παλιότερα ήταν διαφορετικά πλέον οι περισσότερες ομάδες βασίζονται σους νεαρούς, γιατί τα οικονομικά δεν είναι καλά. Σε παιχνίδια με τη Λάρισα, ομάδα Β Εθνικής, είναι ευκαιρία να δεις αν κάποιος πιτσιρικάς μπορεί να αντεπεξέλθει. 

Η ομάδα δεν είναι καλά αλλά θα έρθει μια ανάκαμψη. Η διακοπή είναι ιδανική για να ηρεμήσει ο ΠΑΟΚ και θέλω να πιστεύω πως θα υπάρχει μια θετικότερη εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ θα ξανά ανέβει, δεν μπορεί να είναι αυτή η εικόνα του. Υπομονή χρειάζεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.