G/G στο Ηράκλειο και η παράδοση της Ριζούπολης

Χάρης Δημαράς19 Δεκεμβρίου 2020

Με αμυντικά προβλήματα ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός τέθηκαν οι Ντάλσιο, Τζανακάκης, Μαλής, Καρασαλίδης και Ματσόλα. Οι Αγρινιώτες μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, πήραν και πόντο στο Βόλο και είναι σε καλό φεγγάρι. Το ίδιο και ο Απόλλων. Παρά την ήττα του από την ΑΕΚ δείχνει σε καλή κατάσταση, άλλωστε είχε τέσσερα ματς αήττητος πιο πριν. Επιστρέφουν Μπεντινέλι και Φατιόν. Καλό G/G.

Νικητής του ντέρμπι ο Αρης, παραμένει αήττητος εκτός έδρας και ψηλά στη βαθμολογία. Δύσκολη έξοδος στο «Γεντί Κουλέ», απέναντι σε έναν ανεβασμένο ΟΦΗ (τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια) που δε θα έχει Μαρινάκη, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί, Σακόρ και Γιαννούλη. Η παράδοση των τελευταίων ετών ευνοεί τα γκολ και ο τρόπος που αγωνίζεται ο ΟΦΗ εντός έδρας ευνοεί κάτι τέτοιο. (4/6 G/G).

Ακόμη και χωρίς απουσίες, το έργο της ΑΕΛ θα ήταν δύσκολο στο «Καραϊσκάκης». Χωρίς τους Φίλιπ, Ντουρμισάι, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ και Τρούγιτς γίνεται ακόμη δυσκολότερο. Οι ερυθρόλευκοι πριν τη διακοπή των εορτών θα προσπαθήσουν να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα...

Η επιστροφή του Λάσλο Μπόλονι στην Τούμπα: Είναι ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός και βρίσκει έναν ΠΑΟΚ όχι και στα καλύτερά του, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για τους πράσινους. Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Ανώτερος ο ΠΑΟΚ γενικά, αλλά το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι. Το combo (3.00) είναι μια επιλογή, όμως πιστεύω ότι ο Δικέφαλος εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το ματς, οπότε 1&G/G.

Κέρδισε μετά από 5 ματς και πήρε ανάσα ο Αστέρας, όμως η αποστολή του μόνο εύκολα δεν είναι στους Ζωσιμάδες. Ο ΠΑΣ είναι αξιόλογος φέτος και έχει και επιστροφές (Λέο-Κριζμάν). Οι Αρκάδες δεν έχουν προβλήματα παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και το over του 2.40 το θεωρώ υπερβολικό. Πιθανό το πέναλτι και η αποβολή.

Τελευταίο παιχνίδι για το 2020 το ΑΕΚ – Βόλος στη Ριζούπολη, λόγω έργων στο ΟΑΚΑ. Δύο ματς έδωσε εκεί φέτος η Ενωση και έγινε… χαμός από γκολ, ενώ το ίδιο συνέβη και με το Βόλο, στο παιχνίδι του με τον Απόλλωνα. Γιατί να μην γίνει κάτι αντίστοιχο και σε αυτό; Αλλωστε οι Θεσσαλοί παίζουν ανοιχτά, ενώ τα αμυντικά θέματα της Ενωσης χτυπάνε μάτι!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ G/G – ΟΦΗ G/G

ΕΙΔΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΟΦΗ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΠΑΣ OVER – ΑΕΚ OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.