Γ’ Εθνική: Οι αποφάσεις της ΕΠΟ για άνοδο και υποβιβασμό

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Την άνοδο των πρωταθλητών και των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής στη Football League επικύρωσε η ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

Και με τη «βούλα» της ΕΠΟ, λοιπόν, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Πιερικός, ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, Καλλιθέα, ΑΣ Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη και Επισκοπή ανέρχονται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και περιμένουν τις αποφάσεις αναφορικά με την αναδιάρθρωση ώστε να δουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τον υποβιβασμό αποφασίστηκε να υποβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα μόνο όσες ομάδες δεν είχαν μαθηματικές ελπίδες πριν την διακοπή. Μοναδική εξαίρεση ο 8ος, κρητικός, όμιλος, από τον οποίο δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Ως εκ τούτου, από τους ομίλους του Βορρά υποβιβάζονται Κεραυνός Πέρνης, Κιλκισιακός, Ηρακλής Νέου Ζυγού, Δόξα Θεολόγου Ποτού (1ος όμιλος), ΠΑΣ Φλώρινα, Αστραπή Μεσοποταμίας, Σειρήνα, Άρης Παλαιοχωρίου (2ος όμιλος), ενώ παραμένει στη Γ’ Εθνική ο Δίας Δίου από τον 3ο όμιλο και ο Μακεδονικός Φούφα από τον 4ο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.