Γ΄Εθνική: Γίνονται όλοι μία γροθιά!

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2020

Ενωμένοι όσο ποτέ είναι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Γ’ Εθνικής που ενώ ξεκίνησαν την σεζόν αγωνιζόμενοι σε τέσσερις αναμετρήσεις-και λιγότερες σε κάποιους ομίλους-το τελευταίο ενάμιση μήνα παραμένουν αδρανείς. Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για παύσης της αγωνιστικής δραστηριότητας που αφήνει… ξεκρέμαστους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και παράγοντες.

Την προηγούμενη Τετάρτη οι αρχηγοί των ομάδων του 10ου ομίλου πήραν την πρωτοβουλία και εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέπεμψαν SOS για τη φετινή χρονιά και την βιωσιμότητά τους.

Λίγες ημέρες αργότερα τους ακολούθησαν οι συνάδελφοί τους από τον 1ο όμιλο που συνυπέγραψαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Συμφωνώντας ότι άπαντες βιώνουν ένα θέατρο παραλόγου, με ανισομερείς αποφάσεις της Πολιτείας, ενώ τονίζουν σε μία κραυγή απόγνωσης ουσιαστικά-μιας και πρόκειται για ερασιτεχνική κατηγορία- ότι το… οξυγόνο τελειώνει.

«Για την μαζική πλειοψηφία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, τίθεται πλέον θέμα βιοπορισμού και το μόνο που εισπράττουμε είναι αδιαφορία και μηδενική στήριξη, ακόμα και από υποτιθέμενα θεσμικά όργανα, με ένα μέλλον παντελώς αβέβαιο, αφήνοντας μας έρμαια στην όποια τύχη μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι των ομάδων

Δεκατρείς ποδοσφαιριστές ομάδων του 1ου ομίλου είναι αυτοί που συνυπέγραψαν την ανακοίνωση και συγκεκριμένα πρόκειται για τους εξής:

Νίκος Πουρτουλίδης (Ηρακλής)

-Νίκος Παυλίδης (Αετός Οφρυνίου)

-Δημήτρης Κομεσίδης (Αλεξανδρούπολη FC)

-Γιώργος Μπερούκας (Πανδραμαϊκός)

-Δημήτρης Τσερκέζος (ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας)

-Λευτέρης Τοπαλίδης (Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου)

-Πέτρος Σαρηγιαννίδης (Άρης Αβάτου)

-Χρήστος Βάσκος (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου)

-Χρήστος Γιαννόπουλος (ΑΕ Διδυμοτείχου)

-Νίκος Φούντας (Ελπίς Σαππών)

-Ρενάτο Ντόκου (ΑΕ Ευόσμου)

-Νίκος Καραμπατάκης (Εθνικός Σοχού)

-Λάζαρος Μαυρόπουλος (Ορφέας Ξάνθης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.