Φυτανίδης: «Στήριγμα του ρόστερ ο Λουτσέσκου, δεν εννοούσε αυτό ο Βαρέλα»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2021

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο, τον Άρη και τη δήλωση του Φερνάντο Βαρέλα μίλησε ο Σωκράτης Φυτανίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα: «Ένας προπονητής προσπαθεί να βρει το ρυθμό στην ομάδα του. Πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ φαινόταν ότι έβρισκε τα πατήματα του. Δεν περίμενε αυτήν την έκβαση χθες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Είναι το στήριγμα αυτού του ρόστερ. Λάθη κάνουν όσοι δουλεύουν. 

Στο αμυντικό κομμάτι παρουσιάζει προβλήματα, κυρίως όταν έχει την μπάλα στα πόδια του. Οι στόπερ ίσως να έχουν χάσει την σπιρτάδα τους. Στη θέση του στόπερ το δίδυμο είχε τη χημεία του και απέδιδε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Κρέσπο πνίγηκε από τους τραυματισμούς και ο Βαρέλα είναι ένας παίκτης που χωρίς τον Κρέσπο δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της άμυνας. Είναι σημαντικό να υπάρχει χημεία ανάμεσα στους παίκτες που παίζουν».

Για τη δήλωση Βαρέλα: «Δεν νομίζω ότι μπορούν να σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές με αυτόν τον τρόπο όταν είσαι σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα και εκπροσωπείς αυτήν την ομάδα δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο. Με τον Λουτσέσκου δεν νομίζω ότι κάποιος ποδοσφαιριστής έχει σκεφτεί ότι δεν μπορεί να το κατακτήσει. Δουλεύει πάνω στην ψυχολογία ο Ρουμάνος. Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Ο Βαρέλα έχει δείξει ότι πιστεύει στον εαυτό του. Δεν νομίζω ότι ήθελε να πει αυτό. Ίσως να ήθελε να τονίσει το ηθικό των παικτών για να το πιστέψουν περισσότερο».

Για τον Άρη: «Ο Άρης έχει καλό ρόστερ, ποιοτικό. Δεν ξέρω γιατί έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα».

Για το ντέρμπι: «Νομίζω είναι στο 50-50%».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.