Φυτανίδης: «Ποδοσφαιρικό πρότυπο ο Παναθηναϊκός - Χρειάζεται χρόνο ο Άρης»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Για την αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο τον Ατρόμητο μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ο Σωκράτης Φυτανίδης, με τον πρώην ποδοσφαιριστή που είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ομάδα του Περιστερίου να σημειώνει πως περίμενε να δέσει καλύτερα το αγωνιστικό σύνολο του Άρη όπως και ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί πρότυπο για τις υπόλοιπες ομάδες.

Αρχικά για τον Άρη, σημείωσε: «Δύο ομάδες με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, ο Άρης έχει ένα ποιοτικό ρόστερ με καλούς ποδοσφαιριστές, με τον ερχομό του Πάρντιου περίμενα να είναι πιο οργανωμένος ο Άρης, αλλά αυτό ακόμα δεν έχει γίνει γιατί χρειάζεται χρόνο για να δέσει μία ομάδα μετά από την αλλαγή προπονητή για να πετύχει πράγματα ο Άρης».

Ενώ πρόσθεσε: «Είτε είναι παίκτης είτε προπονητής χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει το ελληνικό περιβάλλον, όπως όλοι και ο Άγγλος χρειάζεται τον χρόνο του. Ο Άρης δεν κατάφερε να αποδώσει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και να παίρνει αυτό που θέλει εντός των τεσσάρων γραμμών και ο Άρης δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τα όσα ακουγόντουσαν για πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια για το πρωτάθλημα ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα πρότυπο και αυτό το οφείλει στον προπονητή και το τιμ του, γιατί έχει μεγάλη οργάνωση στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι μία ομάδα που αποτελεί πρότυπο και οι υπόλοιπες ομάδες πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του. Κάτι τέτοιο έκανε ο ΠΑΟΚ με την μείωση του μέσου όρου ηλικίας, αλλά μετά τον Παναθηναϊκό μου αρέσει πολύ και η ΑΕΚ που μπορεί να μην παίζει το ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αλλά τρέχει ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ μετά την ανέγερση του γηπέδου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.