Φυτανίδης: «O Πάρντιου, προτιμάει το επιθετικό ποδόσφαιρο - ο Κουλιεράκης μπορεί να σηκώσει τη φανέλα»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής Σωκράτης Φυτανίδης, μιλώντας για το νέο προπονητή του Άρη αλλά και το ανερχόμενο ταλέντο του Κουλιεράκη.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά, αποκάλυψε πως μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα έχει στραφεί στην προπονητική, κάνοντας μια προσπάθεια να αποκτήσει τα απαραίτητα πτυχία:

«Αυτή την περίοδο κάνω μαθήματα για το UEFA C. Στη συνέχεια θέλω να πάρω και τα ανώτερα πτυχία. Το κάνω για την επιμόρφωσή μου αλλά και γιατί θέλω να μείνω στο ποδόσφαιρο. Όταν θες να είσαι κομμάτι σε ένα χώρο, πρέπει να είσαι κατάλληλα εκπαιδευμένος και καταρτισμένος. Αυτό προσπαθώ και εγώ».

Για το όνομα του Άλαν Πάρντιου ως νέου προπονητή του Άρη, και την εικόνα που έχει σχηματίσει για αυτόν όταν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ομάδες του:

« Ήταν δύο παιχνίδια με την Νιούκαστλ στα οποία τον γνώρισα και τον αντιμετώπισα. Έχω δηλαδή μια εικόνα για αυτόν. Είναι ένας προπονητής έμπειρος, διαβασμένος, που του αρέσει το επιθετικό  ποδόσφαιρο. Το αρνητικό είναι ότι έρχεται μετά την έναρξη του πρωταθλήματος , δεν έχει επιλέξει ο ίδιος τους παίκτες. Σίγουρα υπάρχει καλό ρόστερ , αλλά πρέπει να γινούν ένα σύνολο και να αποβάλουν τις αδυναμίες που έχει δείξει εως τώρα ο Άρης».

Για  την παρουσία του Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ και τις τελευταίες του εμφανίσεις:

«Δεν έχει σημασία αν έκανε το πέναλτι. Βλέπω ένα παιδί το οποίο στέκεται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Είναι ένα ταλέντο που έχει δουλευτεί τα προηγούμενα χρόνια, δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να σηκώσει μια τέτοια φανέλα και να σταθεί επάξια δίπλα σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.