Φυτανίδης: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί ότι έμεινε πίσω»

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι στην Τούμπα και ετοιμάζονται για το Κύπελλο. Ο Σωκράτης Φυτανίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστήριξε ότι οι δύο ομάδες έχουν ξεχωρίσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ενώ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα μικρό αβαντάζ καθώς έχουν ψυχολογία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει πάρει μια σημαντική διαφορά. Υπάρχουν και τα παιχνίδια κυπέλλου και οι δύο τους έχουν πολλά ραντεβού ακόμη. Έχουν ξεχωρίσει σε δυναμική από τους υπόλοιπους οι δύο τους. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό αβαντάζ αλλά υπάρχουν ακόμη παιχνίδια. Περιμένουμε να δούμε καλά παιχνίδια στα πλει οφ».

Για την ψυχολογική κατάσταση του Ολυμπιακού: «Πάντα τα θετικά αποτελέσματα φτιάχνουν το κλίμα στην ομάδα. Πήρε μια πρόκριση που είναι καλή και για τη χώρα μας και αυτό θα πρέπει να το χειροκροτήσουν όλοι. Μακάρι να προχωρούν όλες οι ομάδες».

Τέλος, τόνισε: «Ο θεσμός του κυπέλλου είναι διαφορετικός. Είναι κάτι ξεχωριστό. Όλα είναι ανοιχτά. Κάποιες ομάδες έχουν αβαντάζ για κάποιους λόγους. Ο Ολυμπιακός έχει ένα βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί το γεγονός ότι έχει μείνει πίσω. Η ΑΕΚ είναι σημαντική και θα πρέπει να τη σέβονται όλοι ενώ υπάρχουν και ομάδες που θα παίξουν το δικό τους ρόλο».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.