Φυτανίδης: «Εμείς ήρθαμε για να στηρίξουμε τον Ηρακλή»

Metrosport Team13 Απριλίου 2021

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την θολή κατάσταση ανάμεσα σε Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και Γ.Σ. Ηρακλής μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη και πως αυτή αντιμετωπίζεται εντός της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν μιλάμε για Ηρακλή ή Ηρακλή Αμπελοκήπων:

«Αυτή τη στιγμή γίνεται μια προσπάθεια από την πλευρά κάποιων ανθρώπων για τον Ηρακλή. Αυτή την ενημέρωση είχαμε εξ αρχής. Δεν θέλω να πάρω θέση σαν ποδοσφαιριστής. Στα αποδυτήρια προσπαθούμε να μπούμε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό για να κάνουμε ότι μπορούμε και να φτάσουμε εκεί που πρέπει η ομάδα. Κομμάτια διοικητικά δεν τα σκέφτομαι. Μας ζητήθηκε τους έμπειρους ποδοσφαιριστές να κάνουμε την προσπάθειά μας, να βοηθήσουμε και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος. Ευχόμαστε να γίνει το καλύτερο. Ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πόλη».

Για το πώς διαχειρίζονται την κατάσταση οι παίκτες:

«Ούτως ή άλλως το οικονομικό όφελος δεν είναι κάτι το σημαντικό για εμάς που αγωνιστήκαμε παλαιότερα σε υψηλότερο επίπεδο και είχαμε άλλες απολαβές. Προσωπικά έχω επιστρέψω στην πόλη, στην οικογένειά μου, ήθελα να μείνω εδώ. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και το έκανα. Δεν είναι κίνητρο το οικονομικό όφελος σ’ αυτή την κατηγορία για ποδοσφαιριστές που παίξαμε σε υψηλότερο επίπεδο παλαιότερα. Είναι ένα μηνιάτικο απ’ όσα παίρναμε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η διάθεση, οι φιλικές σχέσεις μεταξύ μας που τραβήξαμε κάποια παιδιά να είμαστε στο ρόστερ και θα κάνουμε το καλύτερο. Δεν μπορούμε να λύσουμε τα διοικητικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.