«Φυσικός ηγέτης και μεγαλωμένος σκληρά ο Νάσμπεργκ, γιατί στεναχωρέθηκαν στη Βαλερένγκα»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2022

Το προφίλ του Ιβαν Νάσμπεργκ που πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ σκιαγράφησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο δημοσιογράφος από τη Νορβηγία, Σόντρε Σκάντσεν.

«Ο Νάσμπεργκ ήταν από τα 20 του στη Βαλερένγκα και δούλεψε σκληρά για να πάρει μεταγραφή σε άλλο Πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης με φυσικά προσόντα, έχει ταλέντο, τεχνική, είναι ψυχολογικά δυνατός παίκτης, παθιάζεται και μάχεται στους αγώνες, είναι φυσικός ηγέτης στο γήπεδο και είναι μεγαλωμένος σε μια περιοχή στο Όσλο που πρέπει να είσαι σκληρός για να τα καταφέρεις.

Σε σχέση με τον Περέιρα, ο Νάσμπεργκ έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πιο μεγάλος ηλικιακά ποδοσφαιριστής, έχει παραστάσεις, έχει δείξει πράγματα και ψυχικά και αγωνιστικά, είναι πιο έτοιμος και στη Βαλερένγκα είναι στεναχωρημένοι που δεν κέρδισαν χρήματα από την αποχώρησή του.

Είναι ένας μοντέρνος κεντρικός αμυντικός, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι, συμμετέχει στο επιθετικό κομμάτι και στην οργάνωση του παιχνιδιού και είναι από τους πιο επιθετικούς αμυντικούς στη Νορβηγία και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.