Φυλακούρης: «Καλύτερος και πιο σοβαρός φέτος ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2020

Για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν με αφορμή το σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τότης Φυλακούρης στο Metropolis 95.5.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τότης Φυλακούρης είπε: «Έπαιξαν με απουσίες οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι έχει καλύτερη και πιο σοβαρή ομάδα από πέρσι. Καταρχήν είναι η παρουσία του Κρέσπο που είναι... παικτάρα. Στην επίθεση έχει τον Τζόλη και τον Άκπομ. Έχει γρανιτώδη άμυνα και δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Λίγο πιο σοβαρός να είναι ο Πασχαλάκης θα γίνει καλύτερος. Χάνει τη θέση του για τέτοια λάθη και του τα έχω πει, γιατί είμαστε από την ίδια περιοχή. Βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πανίσχυρος φέτος. Είναι πιο γρήγορος στην επίθεση και σταθερός στην άμυνα».

Για τους μικρούς του ΠΑΟΚ είπε: «Ολη η Ελλάδα έχει παιδιά από χρυσάφι. Ο ΠΑΟΚ κάνει καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα όπως και ο Παναθηναϊκός που όμως θα πρέπει να πάρει και κάποιους έμπειρους για να βοηθήσουν τους πιτσιρικάδες. Αν δεν το κάνει θα δεινοπαθήσει. Έφτανε στην περιοχή του ΠΑΟΚ στο φιλικό του Σαββάτου αλλά από τελική προσπάθεια... τίποτα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.