Φτάνει πια … ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζάκι σας!

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2020

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

Το είχαμε επισημάνει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Από την στιγμή που ο Γκαρσία έδειξε ότι μπορεί να στηρίξει τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, να τον ξαναβάλει στη διεκδίκηση του τίτλου και να του ανεβάσει την ψυχολογία, θα δούμε πολλών ειδών αντιδράσεις.

Αντιδράσεις οι οποίες έχουν πολλαπλούς σκοπούς και στόχους με κεντρικό θύμα τον Δικέφαλο του Βορρά. Η ιστορία που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε δυο σημαντικές παραμέτρους που πρέπει να υπολογίσουμε.

Ο Ολυμπιακός εύκολα πέρασε στους ομίλους του Champions League και σε συνδυασμό με τη μεταγραφή Τσιμίκα στη Λίβερπουλ έβαλε και συνεχίζει να βάζει δεκάδες εκατομμύρια στα ταμεία του. Ο Μαρινάκης αντί να ανανεώσει σε σημαντικό βαθμό τον γηρασμένο Ολυμπιακό που στηριζόταν στον 36χρονο Βαλμπουενά προχώρησε σε κάποιες μεταγραφές παικτών που τα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας με το ζόρι προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι είναι παικταράδες και όχι παλτουδάρες.

Μάλιστα προσέθεσε στον 33χρονο Ελ Αραμπί και τον 36χρονο Χολέμπας. Η δυναμικότητα και το επίπεδό του θρήνου έπεσαν σημαντικά. Η δεύτερη παράμετρος είναι ο Φερέιρα. Έβαλε το εγώ του πάνω από την ομάδα και απομάκρυνε με τον τρόπο του τους Μάτος και Βιερίνια. Αποκλείστηκε από μια μέτρια ομάδα, την Κράσνονταρ ελέω και των πιο πάνω επιλογών του. Αν παρέμενε, κανείς από τον Ολυμπιακό δεν θα ασχολούνταν με τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε γινόταν όταν ήταν στην ομάδα.

Μόλις όμως ο Γκαρσία και οι παίκτες του άρχισαν να δείχνουν ότι κατακτούν τις νίκες με δύσκολο ή εύκολο τρόπο ήρθαν τα troll να επιτεθούν στον οργανισμό ΠΑΟΚ ο οποίος είναι παντελώς απροστάτευτος. Από την Κυριακή το βράδυ επικοινωνιακά σιχάματα βδελύγματα της ποδοσφαιρικής κοινωνίας, προσπαθούν από τη μια να κρύψουν ότι έγινε στο Καραϊσκάκης δημιουργώντας σκηνή ποδοσφαιρικής φαντασίας στην Τούμπα.

Οι δυο κόκκινες, το φάουλ του Ραφίνια και οι επίθεση χούλιγκαν στο κεκλεισμένων των θυρών ματς στον Μπόλονι ξεχάστηκαν και δεν αναφέρθηκαν σχεδόν πουθενά. Οι αθλητικοί εισαγγελείς που αθωώνουν στην ουσία τους Καραπαπάδες όταν απειλούν τους διαιτητές μοιάζουν με πιόνια στη σκακιέρα ενός χοντρού μεγαλοπαράγοντα. Και όταν λέμε πιόνια εννοούμε τα μπροστινά , τα στρατιωτάκια.

Όσο για τον Τσίκινη ο ΠΑΟΚ οφείλει να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και να κινηθεί νομικά με οποιονδήποτε τρόπο. Είδε με γυμνό μάτι ότι ήταν οφσάιντ!!!! Την επόμενη μέρα τη Δευτέρα ήρθαν οι υποτιθέμενες εφημερίδες Sport day, Πρωταθλητής αλλά ακόμη και το Φως να εξαπλώσουν το σκότος της προπαγάνδας τους.

Αντί να μιλήσουν για τον πεθαμένο Ολυμπιακό, τη διαιτητική σφαγή του Παναθηναϊκού, τους χουλιγκανισμούς εναντίον του Μπόλονι κατάφεραν να αλλάξουν την ατζέντα της ποδοσφαιρικής δημοσιότητας και να την επικεντρώσουν στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ. Και το κατάφεραν γιατί εδώ στην Βόρειο Ελλάδα από την στιγμή που έφυγε ο Λουτσέσκου δεν υπάρχει κάποιος να αντιδράσει και να τους κοντράρει στα ίσια.

Όλοι είναι κρυμμένοι στην ασφάλεια του μισθού τους και περιμένουν να περάσει ο καιρός. Εμείς δε μπορούμε από μόνοι μας να κάνουμε κάτι. Δεν έχουμε τη δύναμη ούτε την οικονομική ούτε τη νομική για να αντιδράσουμε. Γιατί στον ΠΑΟΚ ξαναποιούν την νήσσα; Βγείτε και πείτε ότι είναι εντολή του κ. Σαββίδη να μην υπάρχει επικοινωνιακός αντίλογος στον βρώμικο πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ. Αν όμως δεν ισχύει – που δεν ισχύει – το παραπάνω καλό θα είναι να παραιτηθείτε τάχιστα μπας και βρεθεί κάποιος να κάνει το αυτονόητο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.