ΦΡΙΚΗ: Μαχαίρωσε αδερφό και αδερφή και εξαφανίστηκε!

Metrosport Team05 Απριλίου 2021

Άγιο έγκλημα συγκλονίζει την Μακρινίτσα του Βόλου στο Πήλιο, καθώς ένας άνδρας μπήκε σε σπίτι, μαχαίρωσε δύο αδέρφια 25-30 ετών και εξαφανίστηκε στις 8 το βράδυ! Ο δράστης μπήκε σε σπίτι που βρίσκονταν τα δύο αδέλφια (άνδρας-γυναίκα) και τους κατάφερε μαχαιριές, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ο αδερφός ενώ η αδερφή του χαροπαλεύει, αν και κάποια τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι νεκρή!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, που ήταν πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και (άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες) άρχισε να τους μαχαιρώνει με μανία.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει, ενώ οι σοροί των δύο θυμάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Πηγή: TheNewspaper.gr / Μagnesianews.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.