Φρεσκάρει την ενδεκάδα με Παναθηναϊκό ο Μάντζιος

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2021

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται απόψε (17/1, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης« ο Άρης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να επιστρέψουν στις νίκες. 

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό και για τρίτο συνεχόμενο ματς παραμένει στα… πιτς. Ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές καθώς στο ματς με την Ένωση φάνηκε ότι οι παίκτες ξεμένουν από δυνάμεις. 

Στην άμυνα υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει ανάσες ο Σάκιτς, αλλά αυτό θα κριθεί από την ετοιμότητα των Γκάνεα και Ιωάννου. Ο τελευταίος πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του κόντρα στην ΑΕΚ αλλά παραμένει ερωτηματικό αν θα κάνει ντεμπούτο σήμερα ή στον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί την Τετάρτη. 

Στη μεσαία γραμμή, ο Σάσα φάνηκε επηρεασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια καθώς δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια και ίσως δίπλα στον Ματίγια πάρει φανέλα ο πιο “φρέσκος” Τζέγκο, ενώ πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στην 11άδα συγκεντρώνει και ο Κριστιάν Λόπεθ, αντί του Μάνου, στην κορυφή της επίθεσης. 

Έτσι οι πιθανοί «11» είναι ο Μπουσέ στο τέρμα, οι Μπεναλουάν, Ροζ στο κέντρο της άμυνας και οι Σούντγκρεν, Σάκιτς (με ερωτηματικό) στα άκρα της. Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Τζέγκο, Ματίγια, η μεσοεπιθετική τριάδα οι Γκάμα, Μαντσίνι, Σίλβα και φορ ο Λόπεθ. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Διούδη κάτω από τα γκολποστ. Στην άμυνα οι Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Πούγγουρας. Στη μεσαία γραμμή οι Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο. Στην επίθεση ο Μακέντα θα επιστρέψει στην κορυφή, ο Εμμανουηλίδης θα πάρει φανέλα βασικού ενώ μια θέση διεκδικούν οι Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.