Φρέντρικ Γκουλμπράντσεν, ο Σκανδιναβός φορ που θέλει ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης08 Σεπτεμβρίου 2022

Το metrosport.gr σας είχε ενημερώσει νωρίτερα για τις συζητήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη με Σκανδιναβό επιθετικό από γειτονική χώρα.

Πρόκειται για τον Νορβηγό, Φρέντρικ Γκουλμπράντσεν ο οποίος προτάθηκε στους Κιτρινόμαυρους και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Ο 29χρονος έμεινε ελεύθερος από την Μπασάκσεχιρ της Τουρκίας στην οποία αγωνίστηκε στα τελευταία δυόμιση χρόνια σημειώνοντας 19 γκολ σε 100 αγώνες. Ο έμπειρος φορ, με ύψος 1,75μ., είναι προϊόν των ακαδημιών της Λίλεστρομ καθώς εκεί αγωνίστηκε έως το 2013 (63 αγώνες, 9 γκολ, 7 ασίστ) για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στη Μόλντε όπου έπαιξε σε 63 αγώνες και σημείωσε 15 γκολ. Παράλληλα ήταν διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Νορβηγίας, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις αγώνες και στην εθνική Ανδρών όπου είχε κληθεί το 2014.

Το 2016 πήρε μεταγραφή στη Ζάλτσμπουργκ με την οποία συνεργάστηκε έως και τη σεζόν 2018-19 όπου σε 100 αγώνες σημείωσε 32 γκολ ενώ μεσολάβησε κι ένα μικρό διάστημα παρουσίας στο MLS στη New York η οποία έχει την ίδια ιδιοκτησία με την αυστριακή ομάδα. Συνολικά στην καριέρα του έχει 251 αγώνες σε επαγγελματικό επίπεδο με 63 γκολ και 30 ασίστ.

Η περίπτωσή του είχε απασχολήσει τον Αρη και στα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του στάθηκαν τότε εμπόδιο για να επέλθει συμφωνία.

Ο Φρέντρικ Γκουλμπράντσεν παραμένει ελεύθερος στην αγορά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πλέον δεν υφίσταται τόσο μεγάλη οικονομική διαφορά και μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία.

Πάρτε μια γεύση από τον φορ που θέλουν οι «κιτρινόμαυροι»...


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.