Τρέλα στην υποδοχή του Σουάρες: Πάνω από 30.000 οπαδοί της Γκρέμιο

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2023

Σε κλίμα... φιέστας ξεκίνησε τη πρώτη του μέρα στη καινούρια  του «δουλειά» ο Λουίς Σουάρες, αφού οι οπαδοί της νέας του ομάδας του επεφύλασσαν μια απίστευτη υποδοχή. Πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της βραζιλιάνικης Γκρέμιο βρέθηκαν πάνω από 30.000 οπαδοί.

Οι Βραζιλιάνοι μάλλον ετοίμαζαν το μεγάλο πάρτι ήδη από το προηγούμενο Σάββατο, τότε που έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Λουίς Σουάρες και Γκρέμιο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λατινική Αμερική και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/1) πραγματοποιήθηκε και η παρουσίασή του από την ομάδα, με πάνω από 30.000 φίλους της Γκρέμιο να κατακλύζουν το γήπεδο για να υποδεχθούν τον Ουρουγουανό σταρ. Ο Σουάρες έτυχε μυθικής υποδοχής, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του μετά την παρουσίαση ενός αφιερωματικού βίντεο, στο οποίο μίλησαν πρώην συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων ο Νεϊμάρ και ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

"Τις τελευταίες μέρες δέχθηκα απεριόριστη αγάπη. Είμαι πολύ ευγνώμων και υπόσχομαι ότι θα παίξω, θα σκοράρω και θα κερδίσω τίτλους για να επιστρέψει η Γκρέμιο εκεί που ανήκει", ήταν τα λόγια του Σουάρες στον κόσμο της Γκρέμιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.