«Φρέναρε» τον Αστέρα η Λαμία

Στέφανος Αβραμίδης13 Φεβρουαρίου 2021

«Στοπ» στο νικηφόρο σερί του Αστέρα Τρίπολης έβαλε η Λαμία.

Μετά από 6 συνεχόμενες νίκες, οι Αρκάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τους Φθιώτες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 22η αγωνιστική της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπαράλες στο 24' και σκόραραν δύο λεπτά αργότερα με τον Λουίς Φερνάντες. Όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Μπαράλες πάνω στον Τζανετόπουλο.

Ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι στο 66ο λεπτό για μαρκάρισμα στον Μουνάφο αλλά το VAR έδειξε ότι ο Αργεντινός μέσος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Λαμία είχε τρεις καλές φάσεις με σουτ των Μπιάρνασον, Ρόμανιτς και Τζανδάρη αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που πιθανόν να της χάριζε το τρίποντο. Έστω κι έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν βαθμό σε μία δύσκολη έδρα. 

  

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αλβαρες, Καστάνο, Πασαλίδης (90'+1' Βαλιέντε), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Λ. Φερνάντεθ, Σίτο (80' Τιλίκα), Κρέσπι (58' Ριέρα), Μπαράλες.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Πίτι (64' Μπα), Ρόμανιτς (86' Τζέιμς), Ντέλετιτς (64' Γκαζαριάν), Καραμάνος (90'+3' Αραμπούλι)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.