Φρέιτας: «Ο Σοάρες θέλει διακαώς να αποχωρήσει, σκληρός διαπραγματευτής ο πρόεδρος της Μορειρένσε»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2022

Ο Μπρούνο Φρέιτας, ρεπόρτερ της Μορειρένσε, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την υπόθεση του Σοάρες που «καίει» τους φίλους του ΠΑΟΚ.

«Είναι γνωστό ότι ο Σοάρες θέλει διακαώς να αποχωρήσει μέχρι τέλος του μήνα. Η Μορειρένσε έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρός της ψάχνει να βρει τα περισσότερα δυνατά χρήματα γιατί είχε δώσει αρκετά λεφτά για να τον αποκτήσει από την Εστορίλ. Το καλοκαίρι απέρριψε προτάσεις 5-6 εκ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ δίνει κοντά στα 3 εκ. Ο Σα Πίντο, επίσης, τον θεωρεί παίκτη κλειδί» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο πρόεδρος της Μορειρένσε είναι δύσκολος στις διαπραγματεύσεις, χρειάζεται χρόνο. Βρίσκεται τρεις δεκαετίες στην ομάδα και το στυλ του είναι πάντα αυτό. Το έλεγε και ο Σα Πίντο, ότι όταν συμφώνησε μαζί του μιλούσε όλο το απόγευμα μαζί του.»

Υπογράμμισε ότι: «Ο Σοάρες δεν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Πριν από μερικές ώρες υπήρξε ενημέρωση ότι είναι ακόμη τραυματίας, γι' αυτό δεν είχε αγωνιστεί και κόντρα στην Μπενφίκα. Χρειάζεται χρόνο, δεν έχει σχέση με την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.