Φρέιτας: «Η Μορεϊρένσε είπε όχι στα 6 εκατομμύρια της Πόρτο για τον Σοάρες - Θέλει τη μεταγραφή ο παίκτης»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μπρούνο Φρέιτας.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος του «Radio Santiago» και της «Record», μίλησε για την περίπτωση του Φελίπε Σοάρες με τον οποίο φλερτάρει ο ΠΑΟΚ, εξηγώντας τον τρόπο που λειτουργεί τόσο ο προπονητής της ομάδας, Σα Πίντο, όσο και ο πρόεδρος της, Βίτορ Μαγκαλιάες, τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής και το... όχι που είπε η διοίκηση στα 6 εκατομμύρια της Πόρτο το καλοκαίρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: «Το κύριο ζήτημα που τίθεται από τον Σα Πίντο είναι να μην αποχωρήσει κανένας επιπλέον ποδοσφαιριστής από τον σύλλογο, ειδικότερα από την βασική ενδεκάδα, καθώς υπάρχει η μάχη της παραμονής. Ο πρόεδρος της Μορεϊρένσε δεν μιλάει πολύ στο ευρύ κοινό και ενδεχομένως να έχει και άλλη άποψη για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουρίου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πληρώνονται στην ώρα τους, δεν έχει οικονομικά ζητήματα και βρίσκεται σε μία περίοδο που προσπαθεί να φτιάξει τις ακαδημίες της και μία σειρά εγκαταστάσεων για αυτόν τον λόγο χρειάζεται κάποια επιπλέον χρήματα. Επίσης, είναι ένα κλαμπ που έχει στη φιλοσοφία της το να πουλάει ποδοσφαιριστές σε άλλους συλλόγους».

Για να προσθέσει για τον ποδοσφαιριστή: «Ο Φελίπε Σοάρες κρίνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή καθώς θέλει να φύγει και το έχει πει και σε συμπαίκτες του, αλλά ξέρει πως η ομάδα θα βάλει οικονομικά εμπόδια. Η Πόρτο είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, αλλά τα 6 εκατομμύρια που έδωσε το καλοκαίρι δεν ήταν αρκετά για να πείσουν την Μορεϊνένσε για να τον παραχωρήσει. Ο ίδιος θέλει να βρίσκεται σε έναν σύλλογο με υψηλές φιλοδοξίες, όπως έχει και ο ίδιος και να διεκδικεί τίτλους». 

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Είναι ένα κλασσικό «8αρι», παράδειγμα ποδοσφαιριστή box to box, είναι ένας παίκτης που μπορεί να σταθεί σε ομάδες όπως η Μπράγκα στην Πορτογαλία, αλλά έχω ερωτήματα για το βήμα παραπάνω. Επίσης του αρέσει αρκετά να πατάει την αντίπαλη περιοχή χωρίς να αφήνει τα αμυντικά του καθήκοντα, όπου είναι πολύ καλός επίσης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.