Φρέιτας: «Είναι επιθετικογενής μπακ ο Σοάρες, θα πρέπει να βελτιώσει τις τελικές του ενέργειες»

Metrosport Team31 Μαΐου 2022

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει ουσιαστικά σε συμφωνία με τον Ράφα Σοάρες για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Μπρούνο Φρέιτας που καλύπτει το ρεπορτάζ της Γκιμαράες, ανέλυσε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Πορτογάλου αριστερού μπακ.

«Ο Σοάρες από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αποχαιρετήσει την Γκιμαράες με δημόσια τοποθέτησή του. Υπήρχαν φήμες ότι είχε πολλές προτάσεις. Είχα μιλήσει πριν από ένα μήνα με τους εκπροσώπους του και έμαθα ότι ήθελε να βρει άμεσα ομάδα γιατί η επιθυμία του είναι να κάνει κανονικά προετοιμασία με τη νέα του ομάδα και να ξεκινήσει από τη αρχή. Η Γκιμαράες δεν μπήκε καν στη διαδικασία να τον προσεγγίσει για ανανέωση γιατί δεν το επέτραπαν τα οικονομικά της» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έκανε καλή σεζόν, αν και κάπου στα μέσα της χρονιάς ο προπονητής έβαζε έναν μικρό από την δεύτερη ομάδα της Γκιμαράες. Στην τελική ευθεία της σεζόν επανέφερε τον Σοάρες και ήταν από τους καλύτερους. Είναι επιθετικογενής μπακ, του αρέσει να είναι συνέχεια μπροστά, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει τις τελικές του ενέργειες, γιατί αυτό θα τον βοηθήσει στη συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.