Φρατζέσκος για το ντέρμπι: «Ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογία, ο ΠΑΟΚ κάνει λίφτινγκ-Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου02 Οκτωβρίου 2022

Εχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει την δυναμική και τις ιδιαιτερότητες και των δύο ομάδων. Ο Κώστας Φρατζέσκος, γνωστός και ως Mr φάουλ, για το εκπληκτικό ποσοστό εύστοχων εκτελέσεών του, είναι ο κατάλληλος να σχολιάσει το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής και από το Metrosport.gr του δώσαμε τον λόγο για να καταθέσει την άποψή του.


«Σε τέτοια παιχνίδια τα πάντα είναι ανοιχτά. Θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι στην καλύτερη μέρα και που τα ατού της θα αποδώσουν όπως πρέπει» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ψυχολογία από το ξεκίνημά του και παίζει καλό ποδόσφαιρο, ενώ ο ΠΑΟΚ ψάχνει τα πατήματά του γιατί έχει κάνει ένα λίφτινγκ. Οπότε πιστεύω ότι θα κριθεί τις λεπτομέρειες.»

Τόνισε ότι: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό σύνολο, είναι πιο δεμένη ομάδα. Οι παίκτες του ξέρουν, πλέον, τι να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποδοσφαιριστές-βαρόμετρα που λέμε, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα είναι έτοιμοι και από ψυχολογικής πλευράς.»

Ρωτήθηκε αν θα παίξει κάποιο ρόλο ότι την τελευταία δεκαετία ο ΠΑΟΚ είναι σε τροχιά τίτλων, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό: «Οχι, αυτό δεν παίζει ρόλο σε τέτοια ματς. Βλέπουμε ότι για τον ΠΑΟΚ είναι μεταβατική αυτή η χρονιά και ψάχνει την σταθερότητά του. Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να την βρει», ενώ για τα φάουλ του Κούρτιτς υπογράμμισε: «Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που είπα και πιο πάνω. Μπορεί αυτή η λεπτομέρεια να είναι μία στατική φάση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.