Φραντζούλης: «Μονόδρομος για τη νεολαία η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων»

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2021

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Κεραυνού Ωραιοκάστρου και παλαιός παίκτης της ομάδας Αρης Φραντζούλης με δηλώσεις του στη Μετροσπορτ αναφέρεται στην 4μηνη διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και το ποια πρέπει να είναι η συνέχεια. Αναλυτικά: «Είναι τρομακτική η φθορά των αθλητών, μικρών και μεγάλων, μια κατάσταση που μόνο αν έχεις υπάρξει αθλητής μπορείς να αισθανθείς.

 Τα παιδιά είναι «αιχμάλωτα» μέσα στα σπίτια και οι πραγματικές τους ανάγκες δεν λαμβάνονται υπόψιν από τους αρμόδιους φορείς. Είναι πραγματικά ανεκδιήγητο να συγκεντρώνονται στις τάξεις τους για μάθημα, αλλά να είναι επικίνδυνη η ομαδική δραστηριότητα στα γήπεδα! Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, με μια Ακαδημία που αριθμεί περισσότερους από 180 αθλητές, είναι έτοιμος για την πολυπόθητη επανέναρξη των προπονήσεων. 

Το ανδρικό μας τμήμα, που σχεδιάστηκε και προετοιμάστηκε για μια πετυχημένη πορεία την Α1 κατηγορία, παραμένει ενεργό, με τους ποδοσφαιριστές μας να προπονούνται ατομικά βάσει του προγράμματος των προπονητών μας. 

Εύχομαι η απόφαση για επαναλειτουργία των Ακαδημιών να έρθει άμεσα και να μετριάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη χασούρα της πανδημίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.