Φραντζέσκος: «Ο ΠΑΟΚ ήθελε ανανέωση, ο Ολιβέιρα είναι μακράν καλύτερος από τον Άκπομ»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Κώστας Φραντζέσκος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την πιθανότητα ο Τσούμπα Άκπομ να μετακομίσει στους "πράσινους", αλλά και για τους επιθετικούς του Δικεφάλου. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Ο Άκπομ είναι ένας καλός και αξιόλογος ποδοσφαιριστής, αλλά πιστεύω πως σε αυτήν τη θέση έχουν περάσει πολύ καλύτεροι παίκτες στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως ο Ολιβέιρα είναι πολύ πιο χρήσιμος, αλλά το παιδί ήταν άτυχο πέρυσι. Ο Ολιβέιρα είναι μακράν καλύτερος από τον Άκπομ.

Ο Τσόλακ δεν έδειξε πολλά πράγματα, αμφισβητείται, είναι συνέχεια πάνω - κάτω. Πιστεύω θέλει συνέχεια, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, να τον εμπιστευτούν και να στηριχτούν πάνω του. Το άσχημο είναι ότι εύκολα βγάζουμε συμπεράσματα, χωρίς να έχουμε υπομονή».

Αν στον Παναθηναϊκό θα ταίριαζε ο Άκπομ, απάντησε: «Μπορεί να ταίριαζε, γιατί όλοι οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού είναι πάρα πολύ γρήγοροι και διεισδυτικοί. Δεν παίζει με πολλές σέντρες, οπότε ίσως να ταίριαζε στον Παναθηναϊκό». 

Για το περσινό πρόβλημα του ΠΑΟΚ που ήταν το γκολ: «Ο Ολιβέιρα μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και θα δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ». 

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ήθελε ανανέωση, από εκεί και πέρα όταν φεύγει ένας τέτοιος αριθμός παικτών από το ρόστερ θέλει υπομονή και γρήγορη κατανόηση από τους καινούριους παίκτες. Ο αριθμός που έφυγε από την ομάδα είναι μεγάλος, δεν είναι μικρός, αν φύγει ένα 40% από ρόστερ είναι μεγάλο ποσοστό».

Για το μέλλον του: «Η φιλοσοφία η δική μου είναι να έχεις ανθρώπους που μπορείς να συνεννοηθείς, να έχουν υπομονή, να έχουν ένα όραμα και ένα στόχο και ο στόχος δεν πραγματοποιείται από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλει θυσίες και πολλή υπομονή. Δύσκολο αυτό στην Ελλάδα, αλλά θέλω να μείνω σε αυτόν το μοτίβο. Το κυριότερο είναι να έχεις ανθρώπους γύρω σου που να δέχονται και ταυτόχρονα να δέχεσαι και εσύ»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.