Φραντζέσκος για Λάμπρου: «Θα κάνει τον κόσμο να τρελαθεί»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020

Η εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος Λάμπρου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για την φάση των «16» του Κυπέλλου τον έβαλαν στο προσκήνιο. Ο νεαρός είχε στο επίκεντρο των συζητήσεων και ο Κώστας Φραντζέσκος εμφανίζεται χαρούμενος και σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά περισσότερα εάν του δώσουν περισσότερες ευκαιρίες.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού τον 22χρονο άσο, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και να καρπωθεί και η ίδια η ομάδα από εκείνον.

Επιπλέον, εμφανίστηκε σίγουρος ότι μπορεί εάν πάρει ευκαιρίες και βρει ρυθμό θα τρελάνει τον κόσμο με τις επιδόσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του Λάμπρου: «Χαίρεσαι όταν βλέπεις παιδιά που έχουν περάσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού να προοδεύουν. Δεν έχετε δει ακόμη πράγματα, θα δώσει καλύτερα. Πρέπει να τους δώσουν ευκαιρίες. Θα κάνει τον κόσμο να τρελαθεί. Ο Λάζαρος και δύο να βρει μπροστά του δεν έχει θέμα. Το κυριότερο είναι να του δοθούν οι ευκαιρίες και να έχει ρυθμό. Αυτά που θα κάνει ο Λάζαρος δύσκολα θα τα δείτε ξανά. Και τον χαρακτήρα έχει και το χάρισμα με την μπάλα στα πόδια που δεν το έχουν άλλοι παίκτες».

Τη θέση που αγωνίζεται: «Όπου τον βάλεις από τη μέση και μπροστά θα αποδώσει. Όσο πιο κοντά στο σέντερ φορ τόσο το καλύτερο».

Εάν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Ο κάθε προπονητής κρίνει τον παίκτη διαφορετικά. Εάν ένας παίκτης σκοράρει, βγάζει ασίστ και περνάει τον αντίπαλο για πλάκα ας μη μαρκάρει. Εγώ έτσι το βλέπω».

Τον Λάμπρου: «Την πρώτη φορά που ήρθε στον ΠΑΟΚ είπα ότι είναι ένα διαμάντι. Πήγε στο εξωτερικό και γύρισε πιο ώριμος. Πλέον ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει στη βιτρίνα και να καρπωθεί από αυτόν η ομάδα».

Τη μάχη του τίτλου και τη μονομαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Ανάμεσα στις δύο ομάδες θα κριθεί ο τίτλος και στις λεπτομέρειες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.