Φραντζέσκος: «Είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2021

Άρης και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι με λευκή ισοπαλία (0-0) σε φιλική αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν σχήματα για την συνέχεια της σεζόν.

Ο Κώστας Φραντζέσκος, ο οποίος είναι ο προπονητής των βυσσινή, μίλησε για το παιχνίδι και τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να βρει κάποιο τέρμα κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να ξαναβρεθούμε εκεί που μας αξίζει.»

Τι κρατάει:

«Ήθελα να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας, κάτι που το καταφέραμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Όταν κάνεις και αλλαγές, σίγουρα θα πέσει και ο ρυθμός Είμαστε στη μέση του καλοκαιριού, το πρωτάθλημά μας ξεκινάει σε 1,5 μήνα άρα δε ζητάμε πολλά αυτή τη στιγμή».

Για τις πολλές αλλαγές:

«Η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει. Όλοι καταλαβαίνουμε πού είναι η θέση της. Θέλω να αλλάξουμε, να έχουμε μία ταυτότητα αγωνιστική και να έχουμε μια κυρίαρχη ανταγωνιστική ομάδα, κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα».

Για την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Σαν άνθρωπος, όπου έχω δουλέψει έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να είμαι ευγνώμων σε όσους με έχουν βοηθήσει».

Για την εικόνα του Άρη:

«Είναι ένα γήπεδο που δεν το πρόλαβα. Ο Άρης έχει δείξει βήματα προόδου, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και κυρίως πολύ καλούς χειριστές της μπάλας».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.