Ασπρόμαυρη τρέλα: Χαμός από Λυκογιάννη και παίκτες στο Ντιζόν

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε μία μάγκικη πρόκριση στα play in του BCL με τη νίκη μέσα στη Γαλλία, επιστρέφοντας από το -16 και αυτοί ήταν καλό λόγοι για τον Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του να το χαρούν με την ψυχή τους!

Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του έφτασε στον στόχο της χωρίς... βοήθεια: «Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί συνεχίζουμε στη διοργάνωση. Επίσης είναι πολύ σημαντικό γιατί πετύχαμε μόνοι μας την πρόκριση. Δεν περιμέναμε από μια άλλη ομάδα να κάνει τη δουλειά. Μετά από αυτό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα (με τη Μάλαγα) γνωρίζαμε ότι έπρεπε να βασιστούμε μόνο στον εαυτό μας και ήμασταν 100% σίγουροι ότι έπρεπε να το κάνουμε μόνοι μας και να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις. Eίχαμε μόνο ένα κακό δεκάλεπτο, το δεύτερο. Αξίζαμε τη νίκη ελέγξαμε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε άμυνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε εδώ από διάφορα μέρη της Ευρώπης και μας υποστήριζε ακόμα και όταν χάναμε. Η νίκη είναι για αυτούς».

Ο Γιανίκ Φράνκε στάθηκε στην αντίδραση και την ψυχολογία που έδειξε ο ΠΑΟΚ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, που βρέθηκε ξανά δίπλα της. Όσα είπε ο Ολλανδός διεθνής γκαρντ του Δικεφάλου στη συνέντευξη Τύπου:  «Ξέραμε ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε. Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι επιστρέφαμε με κάθε τρόπο και μας βοήθησε ο κόουτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε λύσεις και είχαμε καλό φινάλε και είμαι xαρούμενος με την πρόκριση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας βοήθησε. Έκαναν μεγάλο ταξίδι και στο τέλος φυσικά γιορτάσαμε μαζί τους. Σας ευχαριστούμε φίλοι του ΠΑΟΚ».

Η αποστολή του Δικεφάλου θα επιστρέψει αύριο (21/12, 17:20) στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Νέιτ Ρένφρο που τραυματίστηκε στο δεξί πόδι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.