France Football: Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Λεβαντόφσκι να πάρει την χρυσή μπάλα του 2020

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2021

Ο διευθυντής του France Footbal δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να κατακτήσει την χρυσή μπάλα του 2020 ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς η απονομή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω  της πανδημίας.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που πήρε το βραβείο του «Ballon d or» για την σεζόν 2021, ωστόσο δεν ξέχασε να δώσει τα συγχαρητήρια του στον Πολωνό επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου για την σεζόν 2019-20, λέγοντας ότι θα έπρεπε να πάρει την χρυσή μπάλα σπίτι του. Όλοι ξέρουν ότι θα ήσουν ο νικητής την περασμένη σεζόν, θεωρώ ότι το "France Football" πρέπει να σου δώσει τη "Χρυσή Μπάλα" του 2020. Την αξίζεις και θα έπρεπε να την έχεις πάρει σπίτι", δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.

Σε αυτές τις δηλώσεις, «πάτησε» ο Πασκάλ Φερέ που με δικές του δηλώσεις στο γερμανικό watson.de, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Λεβαντόφσκι εν τέλει να λάβει τη Χρυσή Μπάλα που δεν κατάφερε λόγω πανδημίας να πάρει πέρσι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτό που είπε ο Μέσι ήταν όμορφο και έξυπνο. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις. Μπορούμε να το σκεφτούμε και ταυτόχρονα πρέπει να σεβαστούμε την ιστορία της Χρυσής Μπάλας, που είναι βασισμένη σε ψηφοφορίες. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο Λεβαντόφσκι θα έπαιρνε τη Χρυσή Μπάλα το 2020, γιατί δεν έγινε ποτέ ψηφοφορία. Αλλά για να είμαστε ειλικρινής, ο Λεβαντόφσκι είχε πολύ μεγάλες πιθανότητες».

Όσον αφορά τις όποιες αντιδράσεις για την 7η νίκη του Μέσι, ο Φερέ ήταν ξεκάθαρος.

  «Η Χρυσή Μπάλα βασίζεται σε ένα δημοκρατικό σύστημα. Ψηφίζουν 170 και την έδωσαν στον Μέσι. Προσωπικά, δεν τον ψήφισα πρώτο. Έβαλα τον Λεβαντόφσκι , αλλά πιστεύω ότι και ο Μέσι την αξίζει.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.