Φράγκος: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να κατασκευάσει τη Νέα Τούμπα»

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Ο Φραγκούλης Φράγκος, οποίος έχει κοντινές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, στην περιοχή της Θέρμης και στην κατασκευή του νέου γηπέδου του "δικεφάλου".

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, με εντολή του κ. Σαββίδη, όταν είχε αναλάβει τα καθήκοντά του, έψαχνε για μια έκταση στην περιοχή της Θέρμης, γιατί ο δήμαρχος της Θέρμης κωλυσιεργούσε. Η Νέα Μεσημβρία δεν είχε την ανάλογη έκταση να υποδεχθεί το σύνολο τμημάτων του ΠΑΟΚ. 

Ετοιμάζουν και ένα ξενοδοχείο για τα νέα παιδιά και για τους παίκτες. Μάλιστα από όσα λέγονται, δεν είμαι και απόλυτα ενήμερος, θα δημιουργηθεί και ένα γήπεδο με μια κερκίδα ώστε να διεξάγονται φιλικά παιχνίδια. Όταν ο κ. Σαββίδης δίνει το λόγο του τον κρατάει. Το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ θα είναι το πιο σύγχρονο στην Ελλάδα».

Για τη Νέα Τούμπα: «Η όποια καθυστέρηση υπάρχει για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι καθαρά λόγω όσο συμβαίνουν ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, όταν ομαλοποιηθούν τα πράγματα και ο πρόεδρος θα είναι πιο ελεύθερος για να διαχειριστεί τέτοιες αποφάσεις τότε θα το πράξει το δυνατότερο δυνατόν. Ο κ. Σαββίδης είναι αποφασισμένος να κατασκευάσει τη Νέα Τούμπα και η θέση του είναι τα εγκαίνια να πραγματοποιηθούν το 2026, στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.