Φράγκος: «Ο πόλεμος επηρεάζει τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη μόνο στη... θέρμανση - Δεν είναι μοντέρνο το ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που άρχισε με τα θέματα του ΠΑΟΚ και κατέληξε στον Πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία παραχώρησε ο στρατηγός, πρώην Υπουργός και δηλωμένος οπαδός του Δικεφάλου, Φραγκούλης Φράγκος στον αέρα του Metropolis 95.5.

«Ο κόσμος να κρατάει ζεστό τον Σαββίδη»

« Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν υπομονή. Δεν είναι η ομάδα του Κούδα και του Ιωσηφίδη. Ότι κατάφερε ο ΠΑΟΚ το κατάφερε χάρη στον Ιβάν Σαββίδη. Και ο κόσμος δεν του συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Πρέπει άπαντες να πέσουν με τα μούτρα να τον κρατήσουν ζεστό. Είναι ο ευεργέτης της ομάδας. Δεν είμαι προσωπολάτρης αλλά είναι η αλήθεια. Δεν γίνεται να υπάρχει γκρίνια γύρω από το όνομά του και μετά να του ζητάς 150εκατομμύρια να χτίσει γήπεδο. Που θα τα δώσει. Απλά χρειάζεται περισσότερος σεβασμός στο όνομά του».

Ο Τερζανίδης έπαιζε 7 χρόνια ανελλιπώς χωρίς μηνίσκο και αυτοί ανανεώνουν παίκτη που τραυματίζεται στο ζέσταμα


«Έτυχε να βρίσκομαι σε τραπέζι με καλούς μου φίλους και να είναι παρών ο Τερζανίδης. Μου είπε πως έπαιζε για 7 χρόνια χωρίς μηνίσκο και δεν έχασε, όχι αγώνα, αλλά ούτε μία προπόνηση. Τώρα ανανεώνουν παίκτη με τριετές και απολαβές πάνω από 1εκατ. ευρώ ο οποίος επανειλημμένως τραυματίζεται στο ζέσταμα. Όταν γίνονται αυτά, πως να κάνει υπομονή ο Σαββίδης; »

Είναι μοντέρνο το ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου; Δεν νομίζω.


«Βρέθηκα και στην Σόφια στο εκτός έδρας ματς και στην Τούμπα. Τι έκανε η Λέφσκι και κέρδισε; Οι παίκτες της έτρεχαν και μάρκαραν. Στον ΠΑΟΚ γίνεται αυτό; Μόνο πάσες και 70% κατοχή, δεν νομίζω να είναι μοντέρνο ποδόσφαιρο αυτό. Έχει ευθύνη ο Λουτσέσκου, αλλά έχει τον σεβασμό μου. Δεν ξεχνάω το νταμπλ που μας πήρε οπότε του έχω εμπιστοσύνη».

Ο πόλεμος επηρεάζει μόνο... την θέρμανση στο Παλατάκι

«Όσα ακούγονται για επιπτώσεις του πολέμου στον Ιβάν Σαββίδη λόγω της σχέσης του με την Ρωσία δεν ισχύουν με τίποτα. Είναι Έλληνας πολίτης και μην ξεχνάμε πως οι περισσότερες επιχειρήσεις του έχουν βάση την Κύπρο. Ο πόλεμος επηρεάζει τον ΠΑΟΚ μόνο στην θέρμανση στο Παλατάκι που χρειάζεται πάρα πολύ καύσιμο για να ζεσταθεί τους χειμερινούς μήνες και φυσικά όλο τον πλανήτη που έρχεται αντιμέτωπος με την ακρίβεια και ακόμα περισσότερο τους κατοίκους των χωρών που χάνουν τις ζωές τους».

Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν το θέλει ο Πούτιν


«Το μόνο που μπορώ να πω για την κατάληξη του πολέμου είναι ότι θα τελειώσει όταν αποφασίσει ο Πούτιν πως δεν έχει άλλο συμφέρον. Ότι άλλη πρόβλεψη και να κάνει κανείς σε έναν πόλεμο είναι επιπόλαια. Είναι σχεδόν σίγουρο πάντως πως η Ρωσία δεν θα βγει ηττημένη σε αντίθεση με το τι θέλει ο υπόλοιπος πλανήτης».

Την πληρώνει ο κόσμος επειδή δεν συζήτησαν αυτοί που έχουν την ευθύνη


«Όπως σε κάθε πόλεμο, την πληρώνει ο κόσμος επειδή αυτοί που έχουν την ευθύνη δεν κάθισαν να συζητήσουν και να μοιράσουν τα συμφέροντά τους. Δεν κάνω κριτική ούτε στον Πούτιν, ούτε στον Ζελένσκι ούτε σε κανέναν προσωπικά. Απλώς έτσι γίνεται πάντα και χάνονται ζωές, ενώ οι υπεύθυνοι είναι μια χαρά».

Οι φανφάρες της Τουρκίας της γύρισαν μπούμερανγκ


«Προσπαθούν να λύσουν τα δημοσκοπικά τους προβλήματα με ρητορική μίσους και φανφάρες κατά της Ελλάδας, και αυτό τους γύρισε μπούμερανγκ. Ευτυχώς, ενεργήσαμε επιτέλους σωστά, μοιραστήκαμε την κατάσταση που επικρατεί με τον υπόλοιπο πλανήτη και έχουν ενεργοποιηθεί φραγμοί, όπως τα F16 και όσο συνεχίζουν θα αυξάνονται. Πάντως μπορώ να πώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο σε ένοπλες δυνάμεις, και τα μόνα σημεία στα οποία υστερούμε τα έχω συζητήσει με τους αρμόδιους και πιστεύω θα λυθούν».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.