«Δεν μπορεί τίτλο με Φερέιρα και αυτούς τους παίκτες ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φράνκος Φραγκούλης, όπου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και για το θέμα της Μακεδονίας

Ο επίτιμος αρxηγός του ΓΕΣ ανέφερε πως ο Αμπέλ Φερέιρα πρέπει να φύγει από τον Δικέφαλο, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως ο κύκλος της ομάδας έχει κλείσει.

Επίσης σχολίασε και το Μακεδονικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο συγκεκριμένο θέμα υπήρξε ολιγωρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ:

«Ολες αυτές οι αποφάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται εν θερμώ. Η πορεία της ομάδας δεν μας ικανοποίησε, εκτός από έναν αγώνα απέναντι στον Αγιαξ, που ήταν ένας πραγματικός ΠΑΟΚ. Από τότε ορισμένοι παίκτες δεν έχουν παίξει καλά. Το ερώτημα μου είναι ότι ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει δει παλιότερους αγώνες σε βίντεο. Δεν έχει καταλάβει αυτά που του είπαν οι παίκτες ότι η ομάδα παίζει ένα συγκεκριμένο σύστημα αυτά τα χρόνια; Δεν κατάλαβε ότι οι εμμονές του δεν πρέπει να συνεχιστούν; Δεν κατάλαβε ότι δεν πρέπει να εξαντλεί τους ποδοσφαιριστές χωρίς να κάνει αλλαγές;  Προώθησε ένα καινούργιο παίκτη; Από εκεί και πέρα η ηλικία είναι ένας αρνητικός παράγοντας για όλους τους ποδοσφαιριστές». 

«Ο Σαββίδης επενδύει 3 εκατομμύρια κάθε χρόνο στις ακαδημίες, έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα; Εγινε κάτι γιαυτό; Είδαμε αγώνες της πρώτης ομάδας με την Κ17 η την Κ19 στο γήπεδο της Τούμπας για να έχουμε κι εμείς μια εικόνα; Τόσο καιρό δεν έπαιζε κανένας, δεν μπορούσε να κάνει τέτοια παιχνίδια;  Πολύ καλοί αυτοί οι κύριοι που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομών αλλά τελικά πάλι πάμε στους μάνατζερ. Φέρνουν παίκτες, που είναι αμφιβόλου ποιότητος. Μην αρχίσω να λέω ποιοι ήρθαν και ποιοι δεν ήρθαν.  Το θέμα δεν είναι μόνο η ηλικία, αλλά κι ούτε οι τραυματισμοί σοβαρών παικτών, που ήταν ο κορμός της ομάδας. Μας οδήγησαν στο να εκλιπαρούμε την τύχη μας, να μας δώσει το Cas πίσω τους 7 βαθμούς που μας έχουν αφαιρέσει με μεγάλη αδικία». 

«Επί τη παρεμβάση της παρουσίας 10 χρόνων του Μαρινάκη στα πράγματα της χώρας. Τώρα το παίζει και πρωθυπουργός, για να μάθουν κάποιοι να μην μιλάν για πρωτάθλημα Πρεσπών».

«Με αυτούς τους παίκτες ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει τίτλους. Το μόνο αιτιολογικό του Φερέιρα είναι ότι δεν έστησε την ομάδα. Στα υπόλοιπα έχει μεγάλο ποσοστό συμμετοχής. Να μην μείνει ο Φερέιρα. Κέρδισε κανένα ντέρμπι; Βάζει στο 86 τον Σφιντέρσκι θέλει να μας τρελάνει; Αλλαγές μετά το 75 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν είμαστε τυφλοί. Σπάσε το συμβόλαιο του που είναι στα δύο εκατομμύρια ξέχνα τα άλλα τρία που έδωσες για τον ίδιο και ψάξε να βρεις ένα καλύτερο προπονητή. Όλοι μπαίνουμε στην τσέπη ενός ανθρώπου που έχει «ματώσει» στην κυριολεξία. Θα ήθελα να δω το όνειρο της Τούμπας και όλα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται».

Για το θέμα της Μακεδονίας:

«Αγνοί Ελληνες όπως οι Μακεδόνες και οι Κρητικοί, κάναμε μία μεγάλη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και διατρανώσαμε το όχι των Ελλήνων στο να πάρουν τα Σκόπια, το όνομα Μακεδονία». 

 «Ο Δήμαρχος ήθελε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου και να το κάνει Νίκος Γκάλης. Αστειευόμενος η σοβαρολογώντας.  Εγώ βλέπω έναν Παπαδημούλη που νοικιάζει τα διαμερίσματα του στης ΜΚΟ του Σόρος. Όλοι η δουλειά είναι στημένη από τον Σόρος».

 «Σε αυτό το θέμα υπήρξε ολιγωρία, και όλοι όσοι το έπαιξαν μακεδονομάχοι για να κερδίσουν τις εκλογές εξαφανίστηκαν. Άρα συμπολίτευση και αντιπολίτευση, ιδίως οι Βορειοελλαδίτες, Μακεδόνες που εκλέγονται συνεχώς, έπεισαν τον κόσμο, και όλα όσα έλεγαν προεκλογικά ότι αυτή η συμφωνία είναι εις βάρος της Ελλάδος. Δώσαμε όνομα, σε κάτι ανύπαρκτους που δεν είναι καν Μακεδόνες.  Εκείνο το οποίο με πειράζει και με πικραίνει είναι ότι το κράτος αυτό εκλιπαρούσε  να γίνει μέλος του Νάτο και της Ε.Ε, και εμείς παραδοθήκαμε άνευ λόγου και αιτίας. Η ιστορία δεν έκλεισε και δεν θα κλείσει ποτέ»! 

«Επειδή τους εκλέγουν όχι αλλοδαποί αλλά Έλληνες, θα πρέπει να αναλογιστούν όλους αυτούς, που μας κοροϊδέψαν,ασχέτος σε ποιο χώρο ανήκουν. Μας είπαν ότι θες. Ότι θα κατέβουμε να βάλουμε υποψηφιότητα και οτιδήποτε άλλο».

 «Δεν έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει με το Μακεδονικό. Να ξέρουν ότι τα νησιά δεν έχουν μειωμένη επήρεια όσον αφορά την οικονομική ζώνη. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις οριοθέτηση οικονομικής ζώνης, τμηματικά τώρα που πάνε στην Αίγυπτο. Ολα αυτά θα μεταφερθούν και στο σύμπλεγμα του Καστελόριζου. Κάποιοι που μιλάνε για τμηματική ανακήρυξη κατάλαβαν λάθος. Το δίκαιο της θαλάσσης που υπογράφηκε το 1982 δεν δηλώνει τέτοιο πράγμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.