Φουτσίνι: «Ο ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο έχει τσαμπουκά, θα βρει τον δρόμο του ο Ουαγκέ»

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2020

Ο Αρμάντο Φουτσίνι μίλησε στο Metropolis 95.5 με αφορμή τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο Πάμπλο Γκαρσία, τον Ουαγκέ και τον Γιαννούλη. «Αγαπώ και τις δύο ομάδες, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Ο ΠΑΣ είναι αλήθεια ότι πάει καλύτερα εκτός έδρας και πάντα στην Τούμπα τα καταφέρνει. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, είναι φαβορί, είναι μεγάλη ομάδα και αν το πάρει σοβαρά δεν θα έχει πρόβλημα. Έχει καλό ρόστερ, καλύτερο από τα Γιάννινα, αλλά είδα το παιχνίδι με τον Βόλο και έχουν καλή ομάδα τα Γιάννινα» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Ο Πάμπλο έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα. Είδα τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και βλέπουμε, πλέον, τσαμπουκά στην ομάδα. Παιχνίδια όπως αυτά με τα Γιάννινα θα τα χάνει δύσκολα ο ΠΑΟΚ. Εγώ τον είδα και στην δεύτερη ομάδα. Θα τα παίζει όλα τα ματς το ίδιο». Για τον Ουαγκέ σημείωσε: «Πιστεύω δεν είναι εύκολο. Το παιδί θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο απ' ότι έχει δείξει μέχρι τώρα. Περιμένω πολλά. Δεν μίλησα μαζί του, αλλά για να παίζεις στον ΠΑΟΚ χρειάζεται ψυχή. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά, ίσως ήρθε λίγο χαλαρός. Έπαιξε με την Σενεγάλη και νομίζω ότι θα βρει τον δρόμο του και στον ΠΑΟΚ. Στην Μπαρτσελόνα δεν αγωνιζόταν».

Κατέληξε τονίζοντας: «Αν με ρωτάς για έναν παίκτη που με έκανε καλή εντύπωση, θα πω τον Γιαννούλη. Δεν λέω ότι δεν κάνουν οι υπόλοιποι. Αν ήθελα, όμως, κάποιον για να δουλέψω είναι αυτός. Κάνει άμυνα και ανεβαίνει, κάνει σέντρες και γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.