Φούρτουλα: «Λήξαν του Πασχαλάκη, ο Ρέμπε ήταν… άστα να πάνε»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2021

Ο βετεράνος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη συγγνώμη του Πασχαλάκη στον κόσμο, την παραμονή του Γκαρσία στον πάγκο ή όχι, τον Ρέμπε και τις μεταγραφές του Δικέφαλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το επεισόδιο Πασχαλάκη και οπαδών και τη συγγνώμη:

«Ειδικά όταν τα αποτελέσματα δεν είναι όπως τα θέλουμε υπάρχει εκνευρισμός. Λάθη γίνονται και από τις δύο πλευρές όταν προκύπτει ένταση. Ζήτησε συγγνώμη τι άλλο να κάνει, μπράβο του. Πρέπει να έχει λήξει το θέμα Πασχαλάκη με τη δημόσια συγγνώμη του».

Για το ότι είχε δηλώσει πρόθεση να φύγει μετά το επεισόδιο:

«Παίρνονται εν θερμώ αποφάσεις που δεν πρέπει. Πρέπει να επικρατήσει ηρεμία. Είμαστε στα πλέι οφ και στο κύπελλο. Να δούμε τι μπορεί να κερδίσει από τα δύο ο ΠΑΟΚ. Να γίνει συμβούλιο μετά που θα παρθούν οι σωστές αποφάσεις».

Για το αν πρέπει ή όχι να συνεχίσει ο Γκαρσία:

«Πριν αναλάβει ο Γκαρσία, όταν ήταν να φύγει ο Περέιρα, είδα τον Πάμπλο στη Β’ ομάδα, μ’ άρεσε η δουλειά του και η ηρεμία του. Δεν έχει δώσει τις καλύτερες εξετάσεις. Δεν φταίει μόνο ο Γκαρσία, έχουν γίνει λάθη στον ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι θα κάνουν απολογισμό και εκείνοι θα αποφασίσουν. Αν δεν μπορούμε να φέρουμε καλύτερο από τον Γκαρσία, να κρατήσουμε τον Πάμπλο. Στον ΠΑΟΚ χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για την επόμενη χρονιά γιατί αυτή δεν ήταν επιτυχημένη σεζόν».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Λουτσέσκου:

«Είχε επιτυχημένο έργο. Τον βοήθησε και ο ΠΑΟΚ να κάνει επιτυχημένο έργο. Είναι μια λύση. Ξέρει τις καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτούν ήρεμα οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ γι’ αυτό το πόστο, να φέρουν έναν προπονητή να μείνει για αρκετά χρόνια. Δεν είναι εύκολο να υπάρχουν αλλαγές. Όταν σε μια ομάδα αλλάζουν διαρκώς προπονητές, μένουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που πρέπει να έχουν φύγει. Το ίδιο με τους διευθυντές. Δεν ήταν επιτυχημένοι ούτε ο Μπράνκο, ούτε ο Ρέμπε που ήταν… άστα να πάνε. Είδα και κάποιες δηλώσεις του για τον Βρύζα, ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μπαίνω στη θέση του Ρέμπε: Με έβαλαν να γίνω διευθυντής και δεν μου δίνουν σημασία: Ή θα σηκωθώ να φύγω, ή με τη δουλειά μου να πάρω το περιβάλλον με το μέρος μου».

Για το ποιον παίκτη που έφερε ο Ρέμπε δεν θα έπαιρνε εκείνος:

«Ο πιο ακριβός ποιος ήταν; Ο Τσόλακ. Ποιος δίνει 100.000 για τον Τσόλακ; Τι να πούμε. Και υπάρχουν κι άλλοι. Όταν παίρνεις έναν παίκτη και πληρώνεις αρκετά καλά και δεν είναι στην ενδεκάδα… Ευτυχώς που από την δεύτερη ομάδα βγήκαν παιδιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.