Φουρέιρα: Λύγισε στην πρώτη συναυλία της μετά τον θάνατο του Mad Clip

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2021

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/9), η Ελένη Φουρέιρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, την πρώτη μετά τον θάνατο του καλού της φίλου Mad Clip. Η τραγουδίστρια είχε οργανώσει το συγκεκριμένο live μαζί του, ωστόσο, ο τράπερ έφυγε άξαφνα από την ζωή έπειτα από τροχαίο ατύχημα, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Όταν ήρθε η στιγμή να τραγουδήσει τη μεγάλη τους επιτυχία «Μπορεί» για την οποία είχαν συνεργαστεί και μέσα από αυτή ήρθαν πιο κοντά και έγιναν φίλοι, η Ελένη Φουρέιρα διέκοψε τη συναυλία για να μιλήσει για τον γνωστό τράπερ, στον οποίο είχε ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες της ένα μικρό αφιέρωμα.

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σα να είσαι εδώ κοντά μας» ανέφερε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

«Αυτή μου η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εσένα. Μας λείπεις πάρα πάρα πολύ…» είπε εμφανώς συγκινημένη, ενώ κατά την διάρκεια του κομματιού, κοιτώντας προς τον ουρανό φώναξε: «Μας ακούς;»

Ethnos.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.