Φουλάρει για τρεις κινήσεις -Η δύσκολη περίπτωση του Σάντι Μίνα

Γιώργος Στράντζαλης10 Ιουλίου 2022

Με την επικείμενη μεταγραφή του Ραφαέλ Καμάτσο, ο Αρης αύξησε κατά επτά τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, κάλυψε βασικές ανάγκες και έδωσε στον Χερμάν Μπούργος τη δυνατότητα βασικών επιλογών. Οι μεταγραφικές αναζητήσεις όμως δεν σταματούν καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που πρέπει να καλυφθούν. 

Η απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Άντρε Γκρέι, ενός κεντρικού μέσου και τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, είναι μεταξύ των βασικών κενών που υφίστανται και χρειάζεται να καλυφθούν άμεσα.

Η προσπάθεια για το μεταγραφικό “μπαμ” με τον Σάντι Μίνα δεν έχει εγκαταλειφθεί εντελώς, όπως παρουσιάζεται από τα ισπανικά media που σημειώνουν πως η περίπτωσή του απομακρύνεται. Ασφαλώς πρόκειται για μια υπόθεση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, την οποία όμως οι Κιτρινόμαυροι θα “παλέψουν” λίγο ακόμη. Για την ακρίβεια, μέσα στα επόμενα 24ώρα θα φανεί η κατάληξή της, είτε αρνητικά είτε θετικά. 

Στην πραγματικότητα πάντως οι ελπίδες να επιτευχθεί το μεγάλο deal εξανεμίζονται κι αυτός είναι ο λόγος που στον Αρη έχουν ανοίξει εκ νέου τη λίστα των επιλογών τους για τον παρτενέρ του Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. 

Πρόθεση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να φέρει στην ομάδα έναν επιθετικό με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, η έλευση του οποίου θα προκαλέσει μεγαλύτερη αίσθηση από τη μεταγραφή του Τζαμαϊκανού φορ και μαζί θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίδυμο στη γραμμή κρούσης. Επαφές και μάλιστα στο τελικό στάδιο γίνονται τα τελευταία 24ώρα και με τον κεντρικό μέσο, με τον οποίο ουσιαστικά θα καλυφθεί και το τελευταίο κενό στον άξονα, ενώ για τη θέση του στόπερ, που θα πλαισιώσει στο ρόστερ το βασικό δίδυμο Φαμπιάνο -Μπράμπετς, η αναζήτηση συνεχίζεται

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.