Γιόσιπ Μίσιτς: Ετοιμος για την επιστροφή, παίρνει χρόνο συμμετοχής!

Χάρης Εμμανουηλίδης18 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ και Γιόσιπ Μίσιτς ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους το φετινό καλοκαίρι, όταν στο deadline των μεταγραφών στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε all in και εξασφάλισε την μεταγραφή του Κροάτη μέσου.

Ο ίδιος αρχίζει και βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα του μετά την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει το προηγούμενο διάστημα και τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Μίσιτς έχει πατήσει γκάζι στις προπονήσεις της Ντιναμό και αυτό μπορεί να αποδειχθεί από το γεγονός ότι στον αγώνα Κυπέλλου που έδωσε η ομάδα του την περασμένη Τετάρτη (16/12) βρέθηκε στην αποστολή αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στη νίκη (0-2) της Ντιναμό επί της Ρουντς.

Ο προπονητής του, Ζόραν Μάμιτς, μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου σημείωσε πως ο παίκτης φορτσάρει για να κάνει το ντεμπούτο του με την Βαράντζιν, αύριο Σάββατο (19/12), σε ένα παιχνίδι του οποίου αν ευνοήσει ο ρυθμός μπορεί να αποκτήσει ξεχωριστό νόημα για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ που έχει να αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση από τις 7 Ιουνίου, όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των Play-Off.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.