Στήλες Βet builder με… Metro

Bet builder με... Metro: Φουλ της κάρτας στο Αρμενία-Τουρκία

Γιώργος Ζαΐρης25 Μαρτίου 2023

Η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε δυο και τρεις φορές να το τσεκάρω για να βεβαιωθώ πως δεν υπάρχει λάθος. Πως δηλαδή σήμερα η Αρμενία παίζει με την Τουρκία αγώνα για την προκριματική φάση του Euro. Προφανώς και δεν πρέπει να συνδέουμε το ποδόσφαιρο με την πολιτική αλλά επιτρέψτε μου να υποστηρίξω πως όταν υπάρχει άσβεστο μίσος είναι δεδομένο πως αυτό επηρεάζει και το ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για μια γενοκτονία. Επομένως θα ήθελε η Αρμενία να ταπεινώσει σήμερα την Τουρκία. Μπορεί να το κάνει; Το πάθος θα είναι δεδομένο και όταν μου προσφέρει ο μπουκ το over 4.5 κάρτες στο 2,07 θα το αγοράσω. Πολύ περισσότερο όταν σε κάποιες στοιχηματικές η κόκκινη προσμετράται με δυο κίτρινες.

Τι θα βάλω δίπλα για να κλείσω αυτή τη 2άδα; Αγώνα U21 πολύ απλά διότι εκεί δύσκολα να δεις σκοπιμότητα πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ποιοτικές ομάδες. Παίζει λοιπόν η Ολλανδία με την Νορβηγία. Το over στο 1,52 το κρατώ, δεν είμαι πλεονέκτης και δεν ψάχνω περισσότερα γκολ.

Πάμε και στη δεύτερη πρόταση. Εχουμε Ισπανία Β’ στο κουπόνι και εκεί και οι κάρτες και τα πέναλτι είναι σύνηθες φαινόμενο. Οταν υπάρχει λοιπόν ειδικό στοίχημα «πέναλτι ή κόκκινη στο ματς» θα το επιλέξω. Βασικά στο Αλαβές-Τενερίφη. Για νας σας δώσω να καταλάβετε το over 6.5 κίτρινες κάρτες στο ματς πληρώνει 1,93. Θα επιλέξω το 1,85 του στοιχήματος που προανάφερα. Τι θα βάλω δίπλα; Προκριματικά του Euro. Παίζει η Ανδόρα με την Ρουμανία. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν άμυνα, το over 8.5 κόρνερ στο 1,7 είναι μια χαρά. Αλλωστε την Πέμπτη πληρωθήκαμε με τα over 8.5 κόρνερ στο ματς της Βοσνίας με την Ισλανδία και το γκολ-γκολ στο Ιταλία-Αγγλία. Πληγωμένο θηρίο η Ισπανία μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ, υποδέχεται την Νορβηγία και το τοκογλυφικό 1,33 το βάζω στην δεύτερη πρόταση.

Πρόταση 1η

Αρμενία-Τουρκία over 4.5 κίτρινες

Ολλανδία U21 – Nορβηγία U21: over 2.5 goal

Απόδοση: 3,1

Πρόταση 2η

Αλαβές-Τενερίφη πέναλτι ή κόκκινη κάρτα

Ανδόρα-Ρουμανία over 8.5 κόρνερ

Ισπανία- Νορβηγία 1

Απόδοση: 4,2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.