Φοβερός... Υπόκλιση και σεβασμός στον Ζλάταν

Δημήτρης Μπασμπαρέλας02 Νοεμβρίου 2020

Είναι να μη σέβεσαι έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή; Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να έχει κλείσει τα 39 του χρόνια, αλλά αγωνίζεται λες και είναι έφηβος. Τα επίτευγματά του; Αξιοσημείωτα.

Στα τέσσερα παιχνίδια Πρωταθλήματος, στα οποία αγωνίστηκε, πέρα απ’ ότι σκόραρε σε όλα, έβαλε ως τώρα επτά γκολ!

Εβαλε γκολάρα και μάλιστα το νικητήριο κόντρα στην Ουντινέζε, ενώ έκανε και την ασίστ στο πρώτο (εκτός έδρας νίκη με 2-1). Ποδοσφαιρικό μεγαλείο...

Η Μίλαν είναι αήττητη. Εξ ου και η πρώτη θέση στη βαθμολογία με 16 βαθμούς σε έξι συναντήσεις.

Η ομάδα του Μιλάνου έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Ο Σουηδός φορ δεν αγωνίστηκε βεβαίως με Κροτόνε και Σπέτσια, λόγω κορωνοϊού.

Από τον Ιανουάριο και μετά, όταν επέστρεψε στη Μίλαν σημείωσε 17 γκολ και είχε έξι ασίστ. Αρα, είχε συμμετοχή σε 23 γκολ της Μίλαν, αγωνιζόμενος σε 22 συναντήσεις Πρωταθλήματος. Πέρσι στη Serie A έβαλε 10 τέρματα σε 18 συναντήσεις.

Είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σκόρερ στη Serie A με επτά γκολ.

Σεφτσένκο και Ζλάταν

Ταυτόχρονα, μόλις δύο παίκτες των “ροσονέρι” κατάφεραν να σκοράρουν σε έξι διαδοχικά ματς Πρωταθλήματος. Ο πρώτος χρονικά ήταν ο Αντρέι Σεφτσένκο, το 2001. Ο άλλος; Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Το έκανε το 2012 και το έκανε ξανά φέτος…

Πέρσι σκόραρε με Σαμπντόρια (2) και Κάλιαρι (1), φέτος έβαλε γκολ κόντρα στις Μπολόνια (2), Ιντερ (2), Ρόμα (2) και Ουντινέζε (1).Υπόκλιση και σεβασμός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.