Φωτόπουλος: «Δυνατή στην άμυνα η Κράσνονταρ, πρέπει να τρέξει πολύ ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ πέρασε το εμπόδιο της Μπενφίκα και χρειάζεται ακόμη ένα βήμα για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. Ο Δικέφαλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Κράσνονταρ. Ο έμπειρος γυμναστής, Στέργιος Φωτόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα χαρακτηριστικά του ρωσικού συλλόγου και τα δυνατά του σημεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Κράσνονταρ: «Είναι η ιο λογική ομάδα σε θέματα σταθερότητας. Είναι η τρίτη χρονιά που ο προπονητής βρίσκεται στον πάγκο. Τον ανέβασε ο πρόεδρος της ομάδας από τη δεύτερη ομάδα και έχει πολύ οργανωμένες ακαδημίες και ανεβάζει παίκτες από αυτές. Ισχυρή οικονομικά. Μια δυνατή ομάδα. Δεν ξεκίνησε καλά φέτος έχει μόνο δύο νίκες αλλά αυτά τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητα του ρόστερ. Υπάρχει στήριξη στον προπονητή. Έχει δύο μικρά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να τα πάρει και ένα ακόμη παιχνίδι ανάμεσα στα δύο παιχνίδια».

Για τα δυνατά σημεία της Κράσνονταρ: «Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Θα γίνουν δύο δυνατά παιχνίδια. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το δυνατό της σημεία είναι η άμυνα της. Δεν αμύνεται με μια γραμμή αλλά με όλες τις γραμμές. Έχουν γρήγορη επιστροφή και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξει πάρα πολύ γρήγορα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.