Fotomac: «Ανατροπή δεδομένων για Πέλκα με την έλευση Ζεσούς»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2022

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται να προκύπτει για τον Δημήτρη Πέλκα και τη Φενέρμπαχτσε, με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ να έχει πια σημαντικές πιθανότητες παραμονής στην ομάδα της Τουρκίας.

Όπως τονίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η «Fotomac», πριν από λίγες εβδομάδες ήταν σχεδόν δεδομένο ότι ο Δημήτρης Πέλκας θα έφευγε από την Φενερμπαχτσέ το φετινό καλοκαίρι, αλλά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και η πρόσληψη του Ζόρζε Ζέσους άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της Φενερμπαχτσέ τον 28χρονο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την τούρκικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ζόρζε Ζέσους άλλαξε άποψη για τον Δημήτρη Πέλκα και ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα, όταν παρακολούθησε τη ρεβάνς της Φενερμπαχτσέ με την Σλάβια Πράγας για το Conference League. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός και μάλιστα είχε σκοράρει, ισοφαρίζοντας πρόσκαιρα σε 1-1.

Ο Ζόρζε Ζέσους διαμόρφωσε εξαιρετική άποψη για τον συμπατριώτη μας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fotomac» ζήτησε ο 28χρονος να συνεχίσει στην Φενερμπαχτσέ. Πέρσι, πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ, ενώ συνολικά με τα χρώματα της Φενέρ έχει παίξει σε 66 ματς, έχοντας 13 γκολ και 8 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.